ΓΙΑΤΙ το ClinicSoftware.com?


 
 


Συνδέστε τις τελείες


"Το Clinic Software®.com είναι ένα πλήρως ολοκληρωμένο SaaS (Software as a Service) στο cloud based που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε ραντεβού κάθε κλάδου και μεγέθους, όπως κλινικές, spa και κομμωτήρια, με εργαλεία που βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων, στην εξοικονόμηση χρόνου και στην οργάνωση." 

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ


 
 

Skinsmiths

"Θα κάνουν τις συστάσεις τους και θα έχετε μια συζήτηση σχετικά με το πώς θα μοιάζει η λύση, πώς θα μοιάζει σε επίπεδο κλινικής και στη συνέχεια θα είναι επεκτάσιμη και θα επεκταθεί σε όλο το σύστημα. Είναι γρήγορο, είναι απρόσκοπτο".

 
 
 
 

Cosmebeauté

"Χαίρομαι που επέλεξα να μεταναστεύσω με το ClinicSoftware.com. Τα πράγματα τακτοποιούνται πολύ γρήγορα, είχα περιπτώσεις όπου έπρεπε να προσθέσω έντυπα συγκατάθεσης για νέες θεραπείες και προστέθηκαν μέσα σε μια ώρα, επειδή είχα ασθενείς που περίμεναν. Είναι μια πραγματικά καλή υπηρεσία".

 
 
 

Rtwskin


"Θα ήθελα να πω ότι το πρώτο σημείο που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι η ταχύτητα για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Επειδή έχουμε χρησιμοποιήσει και άλλα λογισμικά και έχουμε δει διάφορα demo, αλλά σε σύγκριση με το ClinicSoftware.com, το ClinicSoftware.com είναι πολύ γρήγορο, οπότε ό,τι κάνουμε, κάθε ενέργεια που κάνουμε στο λογισμικό, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για το βιβλίο ημέρας, την έκθεση ή οτιδήποτε άλλο, είναι πολύ γρήγορο και αυτό μου αρέσει πραγματικά και νομίζω ότι αυτό είναι που διαφοροποιεί το ClinicSoftware.com από άλλα λογισμικά".

 
 

Pulse Light Clinic (Κλινική Pulse Light Clinic)

"Τον Μάρτιο είχαμε μεγάλη αύξηση των ερωτημάτων, αλλά οι διαβουλεύσεις μας δεν ανταποκρίνονταν, αλλά από τη στιγμή που ξεκινήσαμε τις online κρατήσεις με το ClinicSoftware.com οι διαβουλεύσεις αυξήθηκαν κατακόρυφα. Έχει κυριολεκτικά αλλάξει τόσο πολύ. Αυτό το σύστημα online κρατήσεων λειτουργεί τόσο καλά, καθώς είναι ένα άμεσο online πράγμα. Η λειτουργικότητα είναι τέλεια, δεν υπάρχει τίποτα να αλλάξει".

Spa St George's Hill

"Το ClinicSoftware.com εγγυάται την αύξηση της κερδοφορίας σας και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τον πλήρη έλεγχο κάθε πτυχής της πρακτικής σας."

 

Bloom Dubai Aesthetic and Laser Clinic (Κλινική αισθητικής και λέιζερ Bloom Dubai)

"Έχω συναντηθεί με πολλές διαφορετικές εταιρείες από εδώ στο Ντουμπάι και στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά οι περισσότερες από αυτές δεν ήταν πραγματικά πρόθυμες να προσαρμόσουν ή να κάνουν αλλαγές, είχαν αυτό το καθορισμένο λογισμικό, το οποίο ήθελαν απλώς να ληφθεί με αυτόν τον τρόπο, οπότε έπρεπε να το υιοθετήσετε γύρω τους. Η ClinicSoftware.com ήταν η μόνη πρόθυμη να προσαρμοστεί σε εσάς και στον τρόπο λειτουργίας σας και στον τρόπο που θέλατε να λειτουργεί η κλινική σας, οπότε αυτό την κάνει ξεχωριστή."

 

Epilium & Skin Clinic (Κλινική Epilium & Δέρμα)

"Θα πρέπει να επιλέξω τα χαρακτηριστικά του iPad. Απλώς συνδέουμε το iPad απευθείας με το σύστημα και οι πελάτες μπορούν να υπογράφουν με τα δάχτυλά τους. Δεν υπάρχει χαρτί και σάρωση, οπότε είναι πολύ εύκολο για εμάς".

 

Μασάζ CityLux

"Είναι μακράν το πιο προηγμένο λογισμικό κλινικής στον κλάδο. Έχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά που είναι εύχρηστα, όχι μόνο για την ομάδα του γραφείου σας, αλλά και για τους θεραπευτές μας. Διαθέτουμε επίσης μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, η οποία είναι πολύ εύκολη στη χρήση και επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν κρατήσεις απευθείας από το τηλέφωνό τους".

 

Laserclinics Norway (Laserclinics Νορβηγία)

"Είμαι πραγματικά ευχαριστημένος, νομίζω ότι είναι πολύ διαισθητικό και εύκολο στη χρήση, είναι επαγγελματικό και διευκολύνει τη δουλειά μας. Τώρα, όταν κάνουμε ραντεβού, μπορούμε απλά να προσθέτουμε όλες τις απαραίτητες σημειώσεις σε ένα μέρος και τώρα έχουμε επίσης τη δυνατότητα να βγάζουμε φωτογραφίες πριν και μετά".

 

Victoria Eva

"Η γνώμη μου : εξαιρετικό πρόγραμμα, πολύ βολικό στη χρήση, πολύ πιο εύκολο από άλλα που έχουμε δοκιμάσει- δεν θα αναφέρω τα ονόματα. Το λογισμικό είναι ευέλικτο και έχουν πάντα εξαιρετική υποστήριξη και μπορούν να τροποποιήσουν το πρόγραμμα στις ανάγκες και τα αιτήματα του κομμωτηρίου "

So Glam

"Ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε το ClinicSoftware.com ήταν επειδή ξεχώριζε από τα υπόλοιπα. Έχω χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές λύσεις λογισμικού στο παρελθόν, αλλά νιώθω ότι αυτή είναι η καλύτερη, καθώς καλύπτει όλες τις πτυχές της επιχείρησης. Τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά είναι η ιστορία. Ως ιδιοκτήτης επιχείρησης είναι σημαντικό να μπορεί να βλέπει όλα τα ζητήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε το να μπορεί να πηγαίνει πίσω και να βλέπει το ιστορικό και τι έχει ληφθεί είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά "

 

Bodycraft London (Bodycraft Λονδίνο)

"Πρόσφατα, ήθελα να προωθήσω μια προσφορά στους τακτικούς πελάτες μας, οπότε τους έστειλα μια προσφορά με έκπτωση 20% αν έκαναν κράτηση την Τρίτη και την Τετάρτη. Είδαμε πολλές επανακρατήσεις αμέσως μετά. Το μεγαλύτερο μέρος του μάρκετινγκ που κάνω μέσω του ClinicSoftware.com είναι οι λύσεις μάρκετινγκ, όπως ενημερωτικό δελτίο, sms text, κάρτα πιστότητας, δωροκάρτες κουπονιών και πολλά άλλα. Έχουμε πολύ λιγότερες μη εμφανίσεις λόγω των μηνυμάτων....Έχουμε αυξήσει τις πωλήσεις κατά 400%. Ένα τεράστιο ευχαριστώ! "

 

Vacu Fitness Gym & Beauty Clinic (Vacu Fitness Γυμναστήριο & Κλινική Ομορφιάς)

"Το ClinicSoftware.com είναι φανταστικό όχι μόνο επειδή είναι το καλύτερο λογισμικό στην αγορά, αλλά και λόγω των ανθρώπων που εργάζονται εκεί. Κάθε φορά που επικοινωνώ με το ClinicSoftware.com , οι άνθρωποι με τους οποίους μιλάω είναι πάντα ευτυχείς να με βοηθήσουν και δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούν να κάνουν. Θα προσθέσουν στο λογισμικό ειδικά σχεδιασμένες λειτουργίες που θα είναι προσαρμοσμένες αποκλειστικά για την επιχείρησή σας "


 

Laze Away Aesthetic Centre (Κέντρο αισθητικής Laze Away)

"Ως διαχειριστής, το αγαπημένο μου χαρακτηριστικό είναι οι αναφορές, καθώς κάνουν τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη. Το σύστημα κρατήσεων, θα έλεγα ότι το σύστημα κρατήσεων είναι πολύ πλήρες. Η ηλεκτρονική κράτηση είναι το άλλο αγαπημένο μου χαρακτηριστικό, καθώς βοηθάει πολύ τους πελάτες που δεν έχουν ιδέα για το πότε θέλουν να κλείσουν το ραντεβού τους. Με ένα online σύστημα κρατήσεων οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν μόνοι τους, καθώς ο ιστότοπος online κρατήσεων είναι ανοιχτός 24 ώρες το 24ωρο."

 

Gemini Hair & Beauty

"Το ClinicSoftware.com έχει λογικές τιμές και το βρήκαμε πολύ καλύτερο από άλλες υπηρεσίες εκεί έξω. Είχαμε ένα σύστημα πριν, το οποίο ήταν πολύ κακό και η εξυπηρέτηση πελατών ήταν απολύτως απαίσια. Επιλέξαμε το ClinicSoftware.com και το βρίσκουμε πολύ καλό".

 

Spa Junkie - FACEGYM

"Όπως κάθε επιτυχημένη επιχείρηση, έχουμε συνεχώς πελάτες που έρχονται και φεύγουν, κλείνουν ραντεβού, τα αλλάζουν και τα ακυρώνουν. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ τρελό, αλλά το ClinicSoftware.com με βοήθησε να οργανώσω τα ραντεβού μου με τη χρήση του daybook. Με βοήθησε επίσης να διαχειρίζομαι το προσωπικό μου με τη χρήση των λειτουργιών του προγράμματος".

Έτοιμοι για τη δική σας ιστορία επιτυχίας; Αφήστε μας να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας! Είμαστε μαζί σας σε αυτό το ταξίδι, σε κάθε βήμα.