Ας κάνουμε μαζί μια όμορφη συνεργασία με μεγάλες ανταμοιβές

Το πρόγραμμα συνεργατών Clinic Software® .com σας ανταμείβει με μια σειρά από οφέλη που μπορείτε να προσαρμόσετε στους δικούς σας επιχειρηματικούς στόχους.
Το δημιουργήσαμε για να σας κάνουμε ακόμη πιο επιτυχημένους - ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησής σας και το τι σημαίνει για εσάς Καινοτομία.

 

Προσέλκυση νέων πελατών

Ως συνεργάτης του Clinic Software®.com, η επιχείρησή σας θα καταχωρηθεί στον ιστότοπο με το εμπορικό σήμα μας και θα είναι ορατή σε χιλιάδες πιθανούς νέους πελάτες για την επιχείρησή σας.

 

Βοηθήστε τους πελάτες σας να πληρωθούν

Συνεργαζόμενοι με την Clinic Software®.com, οι πελάτες σας θα μπορούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να εξοικονομήσουν χρόνο και να οργανωθούν από το Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό.

 
BECOME A PARTNER
 

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας?

Βραβευμένο ως η πιο καινοτόμος πλήρως ολοκληρωμένη λύση λογισμικού για κλινικές, κομμωτήρια και σπα, το Clinic Software ®.com δίνει σε ολόκληρη την εταιρεία σας μια 360 μοιρών άποψη των πελατών σας, των ραντεβού σας και διευκολύνει τη συνεργασία σε ολόκληρο τον οργανισμό σας, βοηθώντας σας να οικοδομήσετε ισχυρές σχέσεις με τους πελάτες σας για να τρέξετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας χωρίς την ταλαιπωρία που σχετίζεται με τους παραδοσιακούς παρόχους και έχοντας όλα-σε-ένα λύση στο cloud.
.

 

Αυξήστε την πελατειακή σας βάση

Προσέλκυση περισσότερων νέων leads και μετατροπή περισσότερων δωρεάν δοκιμών σε πελάτες που πληρώνουν Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε όλο τον κόσμο με λίγα κλικ χρησιμοποιώντας το αυτοματοποιημένο σύστημα παραγγελίας μας.

 

Μειώστε την απομάκρυνση

Κρατήστε περισσότερους υπάρχοντες πελάτες, κάνοντάς τους να ασχοληθούν περισσότερο με το προϊόν σας και ταυτόχρονα με το προϊόν μας, χάρη σε αυτό ο πελάτης θα έχει μεγαλύτερη αξία για τα χρήματά του.

 

Ανάπτυξη νέων πηγών εσόδων

Παραπέμψτε τους πελάτες σε εμάς και θα μπορούσατε να κερδίσετε προμήθεια επί των τελών συναλλαγής για την αρχική άδεια χρήσης λογισμικού, αλλά και επαναλαμβανόμενη μηνιαία προμήθεια.

 
 

Παγκόσμια εμβέλεια

Οι πελάτες σας θα μπορούν να χρησιμοποιούν το λογισμικό από οποιαδήποτε χώρα, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν επιπλέον εργασίες ή να σπαταλούν χρόνο με πρόσθετο λογισμικό.

 

Θα είστε σε καλή παρέα χρησιμοποιώντας τους συνεργάτες μας και τις ενσωματώσεις μας για να έχετε ακόμα μεγαλύτερη αξία.

 

Περισσότερες βιομηχανίες που μπορούν να συνεργαστούν με το ClinicSoftware.com:

Κλινικές, κομμωτήρια, σπα, γυμναστήρια, κλαμπ, χορός, εκπαιδευτές, λέσχες μελών, αλυσίδες, franchisee, λογιστική, διαχείριση επιχειρήσεων, ακίνητα, υπηρεσίες κρατήσεων και πολλά άλλα...

 

Τι είδους συνεργάτης είσαι?

 

Εταίρος ενσωμάτωσης

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας να πληρώνονται μέσα από το λογισμικό σας, εσείς πουλάτε τις άδειες και επεξεργάζεστε το πρόγραμμα μεταπωλητών.

 

Εμπορικός εταίρος

Παραπέμψτε πελάτες στο ClinicSoftware.com ή πραγματοποιήστε κοινές εκστρατείες μάρκετινγκ μαζί μας και μοιραστείτε τα έσοδα.

 

Εταίρος υλοποίησης

Παροχή τεχνικών υπηρεσιών για την ενσωμάτωση του ClinicSoftware.com στα συστήματα των πελατών χρησιμοποιώντας το API μας.

 
 

Ξεκινήστε τη συνεργασία σας σήμερα και αλλάξτε τον κόσμο

 

Εάν πιστεύετε ότι η επιχείρησή σας μπορεί να επωφεληθεί από τη συνεργασία με το ClinicSoftware.com, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας - θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

 
CONTACT SALES
 

Ξεκινήστε να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας σήμερα

 

Δευτέρα: 8:30 π.μ. - 6 μ.μ.
Τρίτη: 8:30 π.μ. - 6 μ.μ.
Τετάρτη: 8:30 π.μ. - 6 μ.μ.
Πέμπτη: 8:30 π.μ. - 6 μ.μ.
Παρασκευή: 8:30 π.μ. - 6 μ.μ.
Σάββατο: Κλειστό
Κυριακή: Κλειστό

 

Είμαστε διαθέσιμοι 9 π.μ. - 6 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή

 

Ας ξεκινήσουμε μια όμορφη συνεργασία

 
JOIN THE PROGRAMME