Οι συνεργάτες μας


 
 

 

Αυτές είναι οι τρέχουσες ενσωματώσεις και οι συνεργάτες μας. Βελτιώνουμε το λογισμικό μας μέρα με τη μέρα, προχωρώντας τις υπάρχουσες λειτουργίες στο επόμενο επίπεδο και δημιουργώντας νέες λειτουργίες, καθώς και συνεργαζόμενοι με άλλες εταιρείες για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας.

 
 

Paypal

Η PayPal Holdings, Inc. είναι μια αμερικανική εταιρεία που διαχειρίζεται ένα παγκόσμιο σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών που υποστηρίζει τις ηλεκτρονικές μεταφορές χρημάτων και χρησιμεύει ως ηλεκτρονική εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές έντυπες μεθόδους, όπως οι επιταγές και οι εντολές πληρωμής.

 

Mailchimp

Το MailChimp είναι ένα απλό λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (EMS) το οποίο σας παρέχει μια σειρά από εύκολες επιλογές για το σχεδιασμό, την αποστολή και την αποθήκευση προτύπων των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

 

Yubico

Το YubiKey είναι μια συσκευή ελέγχου ταυτότητας υλικού που κατασκευάζεται από την Yubico και υποστηρίζει κωδικούς πρόσβασης μίας χρήσης, κρυπτογράφηση και έλεγχο ταυτότητας δημόσιου κλειδιού και τα πρωτόκολλα Universal 2nd Factor και FIDO2 που αναπτύχθηκαν από τη FIDO Alliance.

GoCardless

Η GoCardless είναι ο εύκολος τρόπος είσπραξης άμεσων χρεώσεων. Εξυπηρετεί ήδη περισσότερες από 30000 επιχειρήσεις και είναι ιδανικό για επαναλαμβανόμενες χρεώσεις και τιμολόγηση B2B.

Stripe

Η Stripe είναι μια εταιρεία τεχνολογίας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Το λογισμικό της επιτρέπει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν πληρωμές μέσω του Διαδικτύου. Η Stripe παρέχει την τεχνική, την πρόληψη της απάτης και την τραπεζική υποδομή που απαιτούνται για τη λειτουργία συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών.

Aweber

Το Aweber είναι ένα εύκολο στη χρήση εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και αυτόματου αναμεταδότη.

Treatwell

Το Treatwell είναι ένας τρόπος για να κλείνετε ραντεβού για μαλλιά και ομορφιά. Περιηγηθείτε σε πάνω από 10.000 κομμωτήρια και σπα, διαβάστε κριτικές και κάντε κράτηση για την τέλεια θεραπεία σας 24/7.

Duo

Η Duo Security είναι ένας πωλητής υπηρεσιών ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων που βασίζονται στο cloud.

Xero

Η Xero είναι μια εταιρεία τεχνολογίας, η οποία προσφέρει μια πλατφόρμα λογιστικού λογισμικού βασισμένη στο cloud για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Braintree by PayPal

Η Braintree, τμήμα της PayPal, είναι μια εταιρεία με έδρα το Σικάγο που ειδικεύεται σε συστήματα πληρωμών μέσω κινητών και διαδικτύου για εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου. Η εταιρεία εξαγοράστηκε από την PayPal στις 26 Σεπτεμβρίου 2013.

SurveyGizmo

Το SurveyGizmo είναι μια πλατφόρμα συλλογής δεδομένων σε επίπεδο επιχείρησης που έχει ενισχύσει τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων για πάνω από δέκα χρόνια. Συνδυάζοντας ευέλικτο, διαισθητικό λογισμικό με φιλικό, εύκολα διαχειρίσιμο περιβάλλον εργασίας χρήστη, το SurveyGizmo δημιούργησε το τέλειο εργαλείο δεδομένων για εσάς και ολόκληρη την ομάδα σας.

Mandrill

Το Mandrill είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για συναλλαγές. Πρόκειται για μια ισχυρή υπηρεσία παράδοσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εξατομικευμένα, one-to-one μηνύματα ηλεκτρονικού εμπορίου και αυτοματοποιημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συναλλαγών, όπως επαναφορές κωδικών πρόσβασης, επιβεβαιώσεις παραγγελιών και μηνύματα καλωσορίσματος.

PaymentSense

Η PaymentSense είναι ένας πάροχος υπηρεσιών πληρωμών για εμπόρους.Σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μηχανήματα με τσιπ και καρφίτσα.

Apple Store

Το App Store είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα διανομής, που αναπτύσσεται και συντηρείται από την Apple Inc., για εφαρμογές κινητών τηλεφώνων στο λειτουργικό σύστημα iOS. Το κατάστημα επιτρέπει στους χρήστες να περιηγηθούν και να κατεβάσουν εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί με το κιτ ανάπτυξης λογισμικού iOS της Apple.

Google Play

Το Google Play είναι μια υπηρεσία ψηφιακής διανομής που λειτουργεί και αναπτύσσεται από την Google LLC. Χρησιμεύει ως το επίσημο κατάστημα εφαρμογών για το λειτουργικό σύστημα Android, επιτρέποντας στους χρήστες να περιηγηθούν και να κατεβάσουν εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί με το κιτ ανάπτυξης λογισμικού Android και έχουν δημοσιευτεί μέσω της Google.

Zapier

Το Zapier είναι μια εταιρεία και μια διαδικτυακή υπηρεσία που επιτρέπει στους τελικούς χρήστες να ενσωματώνουν τις διαδικτυακές εφαρμογές που χρησιμοποιούν.

Microsoft Azure

Η Microsoft είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής λογισμικού για υπολογιστές, υλικού για υπολογιστές, κινητά και συστήματα παιχνιδιών και υπηρεσιών cloud. Τα κεντρικά γραφεία της Microsoft βρίσκονται στο Redmond της Ουάσινγκτον και διαθέτει γραφεία σε περισσότερες από 60 χώρες.

Office365

Το Office 365 είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία εφαρμογών και υπηρεσιών, σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να ακολουθήσετε το πάθος σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Google Analytics

Το Google Analytics σάς επιτρέπει να μετράτε την απόδοση της διαφήμισής σας, καθώς και να παρακολουθείτε τους ιστότοπους Flash, βίντεο και κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Google Maps

Οι Χάρτες Google είναι μια υπηρεσία χαρτογράφησης στο διαδίκτυο που αναπτύχθηκε από την Google. Προσφέρει δορυφορικές εικόνες, αεροφωτογραφίες, οδικούς χάρτες. Χρησιμοποιώντας τις οδηγίες get here η επιχείρησή σας μπορεί να βρεθεί ευκολότερα.

Google Authenticator (Αυθεντικοποιητής Google)

Ο Google Authenticator είναι ένας επαληθευτής που βασίζεται σε λογισμικό και υλοποιεί υπηρεσίες επαλήθευσης δύο βημάτων χρησιμοποιώντας τον αλγόριθμο κωδικού πρόσβασης μίας χρήσης με βάση τον χρόνο και τον αλγόριθμο κωδικού πρόσβασης μίας χρήσης με βάση τον HMAC, για την επαλήθευση της ταυτότητας των χρηστών των εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας της Google.