Πλήρως ανταποκρινόμενη online κράτηση

Ανοίξτε την κλινική σας σε νέες ευκαιρίες για ραντεβού 24/7/365 με το πιο αποτελεσματικό λογισμικό online κρατήσεων κλινικής με πλήρη ανταπόκριση στην αγορά.

Ως πλήρως ενσωματωμένο χαρακτηριστικό, το πρόσθετο λογισμικό online κρατήσεων σας επιτρέπει να λαμβάνετε ραντεβού και προκαταβολές χωρίς τον κίνδυνο επικαλύψεων ή διπλών κρατήσεων 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο.

Επιτρέψτε στους πελάτες σας να δημιουργούν ραντεβού online, αυξάνοντας την έκθεση και τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών σας.Οι online κρατήσεις πελατών θα απελευθερώσουν το προσωπικό της υποδοχής σας και θα του επιτρέψουν να χρησιμοποιήσει περισσότερα από τα χαρακτηριστικά μάρκετινγκ του λογισμικού μας.

Η αυτοματοποιημένη κράτηση σημαίνει ότι οι επιβεβαιωμένες κρατήσεις καταχωρούνται απευθείας στο βιβλίο ραντεβού και όχι απλώς ένα αίτημα κράτησης. Το λογισμικό online κρατήσεων έχει ενσωματωμένο ένα έξυπνο σύστημα που διαχειρίζεται το προσωπικό και διασφαλίζει ότι δεν είναι υπερβολικά διατεθειμένο.

Οι υπηρεσίες και το προσωπικό που προσφέρονται διαδικτυακά είναι πλήρως διαμορφώσιμες από την Κλινική . Προαιρετικά, το λογισμικό ηλεκτρονικών κρατήσεων μπορεί να αποδίδει κόστος σε μια υπηρεσία ή να λαμβάνει προκαταβολή.

Κάθε κράτηση επιβεβαιώνεται με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το λογισμικό online κρατήσεων έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για αποστολή μηνυμάτων ραντεβού μέσω SMS και επιτρέπει στην κλινική να ελέγχει τις λεπτομέρειες του μηνύματος και το χρονοδιάγραμμα παράδοσης.

Το λογισμικό online κρατήσεων επιτρέπει στους πελάτες της κλινικής να βλέπουν την κατάσταση των ραντεβού τους μέσω του δικού τους online λογαριασμού.

Πλήρως ανταποκρινόμενη στα κινητά, ώστε να μπορείτε να κλείνετε ραντεβού εν κινήσει.

 

ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΝΑ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ ΚΙΝΗΤΆ

Καθώς εξετάζετε λύσεις λογισμικού, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι η σύγχρονη ομάδα είναι πάντα σε λειτουργία, πάντα συνδεδεμένη και απίστευτα κινητή.

Όταν εξετάζετε οποιοδήποτε νέο εργαλείο, συμπεριλαμβανομένου του ClinicSoftware.com, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η τεχνολογία ενισχύει αυτή τη μετατόπιση της παραγωγικότητας και ταιριάζει στην υπάρχουσα ροή εργασίας της ομάδας σας.

Εργαλεία λογισμικού για κινητά

Όταν εξετάζετε εργαλεία λογισμικού, θα παρατηρήσετε ότι ελάχιστα διαθέτουν λειτουργικά στοιχεία για κινητά.

Online κράτηση από το κινητό, πρόσβαση στο ημερήσιο βιβλίο από το κινητό, πρόσβαση στις βάρδιες από το κινητό.

Λύσεις όπως το ClinicSoftware.com κατασκευάστηκαν PC & Mobile-First με γνώμονα την καλύτερη νοημοσύνη μιας ομάδας, ένα πραγματικό mobile CRM μπορεί να σημαίνει τη διαφορά μεταξύ μιας λύσης που απλώς βοηθά την επιχείρησή σας και μιας που φέρνει επανάσταση.

 

ΓΙΑΤΙ το ClinicSoftware.com?


 
 

Συνδέστε τις τελείες

"Το Clinic Software®.com είναι ένα πλήρως ολοκληρωμένο SaaS (Software as a Service) στο cloud based που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τις εταιρείες και τις επιχειρήσεις που βασίζονται σε ραντεβού κάθε κλάδου και μεγέθους, όπως κλινικές, spa και κομμωτήρια, με εργαλεία που βοηθούν στην αύξηση των πωλήσεων, στην εξοικονόμηση χρόνου και στην οργάνωση."

κάντε τις ερωτήσεις σας