Το ClinicSoftware.com είναι συμβατό με το PCI DSS
(Πρότυπο ασφάλειας δεδομένων της βιομηχανίας καρτών πληρωμών)

 
 
 
Συνολική συμμόρφωση : Ναι
Κατάσταση συμμόρφωσης SAQ: Συμβατό
Τύπος αναφοράς: Online
Επίπεδο PCI: 4
Προφίλ:Ναι
Ημερομηνία Προφίλ: 17 Μαΐου, 2020
  Τύπος SAQ : C-VT
  AOC Upload : Όχι
Βεβαίωση Ισχύει έως: 22 Μαΐου 2021
 
 
 
 
 

Το ClinicSoftware.com λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητο και την ασφάλεια των δεδομένων σας. Συμμόρφωση με το πρότυπο PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) και καταχώρηση στο νόμο περί προστασίας δεδομένων.
Όλες οι επικοινωνίες με τους διακομιστές μας είναι κρυπτογραφημένες με SSL/TLS (εγγύηση 1.750.000 δολαρίων) που σημαίνει ότι εσείς και η ομάδα προστατεύετε τα δεδομένα των πελατών σας από διαρροή! Για βελτιωμένη ασφάλεια προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα χρήσης ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων!

Το προφίλ της επιχείρησής σας θα καθορίσει την Επισκόπηση αξιολόγησης ασφαλείας. Ο σκοπός της συμπλήρωσης του επιχειρηματικού σας προφίλ είναι να διασφαλίσουμε ότι κατανοούμε τους κινδύνους ασφαλείας στους οποίους μπορεί να εκτεθεί η επιχείρησή σας.

Ο σκοπός αυτής της αξιολόγησης είναι να διασφαλίσει ότι γνωρίζετε τους πιθανούς κινδύνους ασφαλείας σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο δέχεστε πληρωμές με κάρτα στην επιχείρησή σας.

Το συμβούλιο διοικείται από το Payment Card Industry Security Standards Council, το οποίο συστάθηκε από τους μεγαλύτερους παρόχους πιστωτικών καρτών σε μια κοινή προσπάθεια να μειωθεί η απάτη με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Ο σκοπός αυτής της αξιολόγησης είναι να διασφαλιστεί ότι η επιχείρησή σας είναι ασφαλής σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ασφάλειας δεδομένων της βιομηχανίας καρτών πληρωμών (PCI DSS).

 
 

Σχεδιασμένο για να σας εξοικονομεί χρόνο, Σχεδιασμένο για να σας αποφέρει περισσότερα χρήματα, Σχεδιασμένο για εσάς. Πλήρης έλεγχος σε πραγματικό χρόνο. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε τον έλεγχο της επιχείρησής σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ