ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

E: Η τεχνική σας υποστήριξη βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Ναι. Η τεχνική μας υποστήριξη βρίσκεται στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

E: Η επιχείρησή μου δεν είναι κλινική ομορφιάς ή κομμωτικής, αλλά εξακολουθώ να θέλω να χρησιμοποιήσω το ClinicSoftware, είναι αυτό δυνατό ? 
A: ΥποστήριξηClinic SoftwareUK: Ναι. Απολύτως. Παρόλο που το ClinicSoftware έχει σχεδιαστεί για τον κλάδο της ομορφιάς και των μαλλιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία οποιασδήποτε επιχείρησης που βασίζεται σε ραντεβού, για παράδειγμα για καλλιτέχνες μακιγιάζ, κέντρα ευεξίας, στούντιο γιόγκα, ινστιτούτα μαυρίσματος, ιατρικά σπα, προπόνηση box, χορός, γυμναστική, πιλάτες, πολεμικές τέχνες, αθλητικές επιδόσεις, φυσικοθεραπεία, γυμναστήριο, μόνιμο μακιγιάζ και πολλά άλλα.

E: Γιατί να επιλέξετε το Complete Clinic Software από το ClinicSoftware ? 
A: ΥποστήριξηClinic SoftwareUK: Ανακαλύψτε τι μας κάνει τους καλύτερους. Το ClinicSoftware ταιριάζει σε νέες κλινικές, μεσαίες και μεγάλες κλινικές που είναι έτοιμες να ξεκινήσουν και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο της πιο επαγγελματικής διαχείρισης επιχειρήσεων για τη βιομηχανία μαλλιών και ομορφιάς. Όταν επιλέγετε το πλήρες λογισμικό κρατήσεων κλινικών ClinicSoftware, δεν αποκτάτε απλώς το πιο ενημερωμένο λογισμικό μας. Παρέχουμε ενσωματωμένο Ημερήσιο Βιβλίο Ραντεβού Ατζέντα, POS, Σύστημα Αποθεμάτων Προϊόντων, Σύστημα Διαχείρισης Πελατών, Μάρκετινγκ μέσω γραπτών μηνυμάτων, Ηλεκτρονικό Μάρκετινγκ, Ρύθμιση Προσωπικού, Ηλεκτρονικές Κρατήσεις και περισσότερα από 60+ εξαιρετικά χαρακτηριστικά για να διαχειριστείτε την επιχείρησή σας σε επαγγελματικό επίπεδο. Για όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά, παρακαλούμε ελέγξτε τη σελίδα με τα χαρακτηριστικά στο κύριο μενού.

E: Γιατί το ClinicSoftware είναι καλύτερο από άλλο λογισμικό κλινικής ? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Πολλοί λόγοι: Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία προϊόντων λογισμικού με βάση την ικανοποίηση των πελατών μας, μας επέτρεψαν να αναπτύξουμε το πληρέστερο και πιο σύγχρονο λογισμικό για τη βιομηχανία μαλλιών και ομορφιάς.
Πλήρης υποστήριξη και απρόσκοπτη ενσωμάτωση για PC, Windows, Mac, Laptop, Tablet με ένα πλήρως ανταποκρινόμενο πρόσθετο για online κρατήσεις για Desktop, Laptop, Tablet, Smartphone. Στο σύννεφο. Όλα συνεργάζονται σε πραγματικό χρόνο, ανά πάσα στιγμή και από οπουδήποτε. Επιπλέον, διαθέτει πολλά σπουδαία χαρακτηριστικά. Κανένα πρόβλημα, καμία ταλαιπωρία, καμία σπατάλη χρόνου. Απλά οφέλη. Επίσης, την καλύτερη τεχνική υποστήριξη.

E: Για ποιον είναι το ClinicSoftware? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Για τους ιδιοκτήτες κομμωτηρίων που αναβαθμίζουν από παλαιότερα συστήματα, ένας μεγάλος αριθμός κλινικών είναι ήδη μηχανογραφημένος. Η τεχνολογία αλλάζει, τα συστήματα που ήταν καλά πριν από πέντε χρόνια είναι πολύ παλιά με τους σημερινούς όρους και σύντομα θα εξαφανιστούν! Η νέα τεχνολογία είναι απαραίτητη για να διατηρηθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ήρθε η ώρα για αλλαγές και για να δείτε τι μπορεί να προσφέρει η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην επιχείρησή σας. Συχνά αυτό θα έχει χαμηλότερο κόστος από τη συνέχιση των παλαιών συστημάτων.
Για εσάς, αν ανοίγετε για πρώτη φορά μια νέα επιχείρηση στον κλάδο της ομορφιάς και των μαλλιών, μπορεί να είναι μια συναρπαστική στιγμή. Η επιλογή του κατάλληλου λογισμικού μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας. Το ClinicSoftware θα εξορθολογήσει την επιχείρησή σας στην κλινική καθώς αυτή αναπτύσσεται.

Για μεγάλες επιχειρήσεις με περισσότερα υποκαταστήματα. Είτε λειτουργείτε λίγες κλινικές είτε σχεδιάζετε μόλις το δεύτερο υποκατάστημα της κλινικής σας . Το λογισμικό ClinicSoftware είναι το σύστημα που έχει σχεδιαστεί με ολοκληρωμένη ομαδική λειτουργικότητα από το πρώτο βήμα. Οι εργασίες που ήταν δύσκολες ή χρονοβόρες με τα υπάρχοντα συστήματά σας δεν είναι πλέον δύσκολες, τώρα θα εξοικονομήσετε χρόνο.
Για ιδιοκτήτες κομμωτηρίων που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην τεχνολογία. Μπορείτε να ξεκινήσετε και να λειτουργήσετε, σε χρόνο μηδέν, το λογισμικό θα σας εξοικονομεί χρόνο και θα σας βοηθά να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας πολύ αποτελεσματικά, δημιουργώντας κέρδη και περισσότερους πελάτες.
Για εσάς αν έχετε οποιαδήποτε επιχείρηση που βασίζεται σε ραντεβού, για παράδειγμα, κλινική ομορφιάς, κομμωτήριο, σπα, κλινική αισθητικής, καλλιτέχνες μακιγιάζ, κέντρα ευεξίας, στούντιο γιόγκα, σαλόνια μαυρίσματος, ιατρικά σπα, προπόνηση box, χορός, γυμναστική, πιλάτες, πολεμικές τέχνες, αθλητικές επιδόσεις, φυσικοθεραπεία, γυμναστήριο, μόνιμο μακιγιάζ και πολλά άλλα.

E: Τι είναι η απομακρυσμένη πρόσβαση ? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Η απομακρυσμένη πρόσβαση είναι η δυνατότητα πρόσβασης στο λογισμικό σας από απόσταση. Στις επιχειρήσεις, οι άνθρωποι στα υποκαταστήματα, οι τηλεργαζόμενοι και οι άνθρωποι που ταξιδεύουν μπορεί να χρειάζονται πρόσβαση στην επιχείρησή τους. Με αυτή τη λειτουργία έχετε πρόσβαση από το γραφείο σας, από το σπίτι σας ή ακόμα και από τις διακοπές σας.

 
 
 

E: Μπορώ να καταγράψω τις λιανικές πωλήσεις στο ClinicSoftware ? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Ναι. Η δυνατότητα καταγραφής των λιανικών πωλήσεων είναι διαθέσιμη στο ClinicSoftware.

E: Πώς μπορώ να αλλάξω τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία έχω εγγραφεί ? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη την ασφάλεια στο ClinicSoftware, οπότε η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα πρέπει να αλλάξει από έναν από τους τεχνικούς υποστήριξης. Παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τη φόρμα επικοινωνίας και δώστε τα στοιχεία της υπάρχουσας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της νέας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απαιτείται. Σημειώστε ότι ο κωδικός πρόσβασής σας θα παραμείνει ο ίδιος.

E: Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία/προσθήκη online κρατήσεων και να την προσθέσω στον ιστότοπό μου ? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Εάν έχετε αγοράσει το πρόσθετο Online Booking, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής μας και θα σας παράσχει όλες τις λεπτομέρειες και τον μοναδικό σας σύνδεσμο για να αρχίσετε να λαμβάνετε online ραντεβού από τους πελάτες σας. Χρειάζονται μόνο δύο ώρες για να εγκαταστήσετε αυτό το πρόσθετο.

E: Πώς μπορώ να δοκιμάσω το πρόσθετο για online κρατήσεις πριν το προσθέσω στον ιστότοπό μου? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Μόλις αποκτήσετε μια άδεια χρήσης του λογισμικού μας, μπορείτε να δοκιμάσετε το πρόσθετο για online κρατήσεις ανά πάσα στιγμή. Για να δοκιμάσετε το πρόσθετο για online κρατήσεις, προσθέστε τον εαυτό σας ως πελάτη στο ClinicSoftware και βεβαιωθείτε ότι έχετε εισάγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στην εγγραφή του πελάτη, στη συνέχεια στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους τεχνικούς υποστήριξης και θα σας στείλουμε τον άμεσο σύνδεσμο για το πρόσθετο για online κρατήσεις.

E: Θέλω να επεκτείνω την επιχείρησή μου, μπορώ να προσθέσω περισσότερα μέλη του προσωπικού? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Ναι. Απολύτως. Θέλετε περισσότερους πελάτες και, συνεπώς, περισσότερο προσωπικό, γι' αυτό το λόγο το συγκεκριμένο λογισμικό μας δεν έχει όριο στον αριθμό των πελατών και του προσωπικού που μπορείτε να εισάγετε, καθώς και όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά μας και όλες τις δυνατότητες υποβολής εκθέσεων.

E: Θα εργάζομαι λιγότερες ώρες, θα εξοικονομώ χρόνο χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό ? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Ναι. Με το λογισμικό μας θα εξοικονομήσετε τεράστια ποσά χρόνου και προσπάθειας και θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατεύθυνση και την κερδοφορία της Κλινικής χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεστε εκεί συνεχώς, από το σπίτι σας, από τις διακοπές σας ή ακόμη και από άλλη χώρα. Ο υπάλληλός σας θα μπορεί να κάνει κάποιες από τις εργασίες που κανονικά θα έπρεπε να κάνετε εσείς, χάρη στις δυνατότητες του λογισμικού.

E: Έχω ήδη εγκαταστήσει έναν υπολογιστή στην κλινική μου, μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτόν τον υπολογιστή ή πρέπει να αγοράσω άλλον υπολογιστή? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Αν έχετε υπολογιστή στην κλινική σας, δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέο υπολογιστή. Ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας με το λογισμικό μας.

E: Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτό το λογισμικό ως POS (σημείο πώλησης) και συνολική διαχείριση, είναι αυτό δυνατό ? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Άλλα λογισμικά κλινικής διατίθενται σε δύο μεγάλες κατηγορίες, POS (σημείο πώλησης) και "Έλεγχος λογισμικού συνολικής διαχείρισης", αλλά το λογισμικό μας είναι όλα σε μία λύση με τα χαρακτηριστικά POS (σημείο πώλησης) από τις πωλήσεις, το βιβλίο ραντεβού, το ταμείο, μέχρι τον έλεγχο συνολικής διαχείρισης και η κλινική ομορφιάς σας θα πρέπει να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και κερδοφόρα με όλα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται στο κύριο μενού.

E: Πώς θα βοηθήσει το Addon μηνυμάτων κειμένου την επιχείρησή μου? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Ακολουθούν όσα μας έχουν ήδη πει μερικοί χρήστες:

"Η επιβεβαίωση των ραντεβού μας μέσω γραπτού μηνύματος είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη από το να τηλεφωνούμε στους ανθρώπους. Αυτό απαιτούσε πολύ χρόνο, δεν κάναμε πάντα όλα τα τηλεφωνήματα και δεν καταφέραμε ποτέ να επικοινωνήσουμε με όλους. Ορισμένοι άνθρωποι δεν εκτίμησαν την κλήση επειδή ήταν στη δουλειά ή απασχολημένοι. Η χρήση γραπτών μηνυμάτων είναι πολύ πιο διακριτική και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε όλα τα ραντεβού της επόμενης ημέρας μέσα σε ένα ή δύο λεπτά. Το τηλεφώνημα θα δέσμευε την τηλεφωνική γραμμή της Κλινικής, θα διαρκούσε 2 ή 3 ώρες και θα μας κόστιζε περισσότερο στο λογαριασμό του τηλεφώνου από ό,τι πληρώνουμε για τα γραπτά μηνύματα".

"Στους πελάτες αρέσει να λαμβάνουν τις υπενθυμίσεις, καθώς μερικές φορές μας λένε ότι θα το είχαν ξεχάσει. Κάποιοι μας τηλεφωνούν ή μας στέλνουν μήνυμα και το κανονίζουν εκ νέου, κάτι που είναι καλύτερο από το να μην εμφανιστούν, καθώς μπορούμε να προσφέρουμε μια θέση ακύρωσης σε άτομα που βρίσκονται στη λίστα μας".

"Εάν έχουμε κενά στις κρατήσεις μας, στέλνουμε μηνύματα σε πελάτες που έχουμε να δούμε για λίγο καιρό και τους προσφέρουμε μια τιμή προσφοράς μόνο για τις ήσυχες περιόδους. Λειτουργεί καλά και πρέπει να προσέχουμε να μην στέλνουμε πάρα πολλά μηνύματα για να μην απογοητεύσουμε τους πελάτες όταν είμαστε 100% κλεισμένοι".

"Στέλνουμε μήνυμα σε ορισμένους πελάτες για να μας στείλουν τα σχόλιά τους είτε μέσω email είτε μέσω μηνύματος για να βεβαιωθούμε ότι είναι ευχαριστημένοι ή αν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό ή καλύτερο γι' αυτούς".

E: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των εκδόσεων του ClinicSoftware; Σύγκριση έκδοσης ? 
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Οι εκδόσεις λογισμικού κλινικών μας είναι για κάθε κλινική και για κάθε προϋπολογισμό.

E: Έχετε περιέργεια για το ClinicSoftware?
A: Υποστήριξη Clinic SoftwareUK: Ωραία! Η περιέργεια είναι δείγμα ευφυΐας! Διαβάστε τι λένε για εμάς τα καταπληκτικά μέλη μας στην ενότητα κριτικές και, μόλις πεισθείτε, δείτε τις εκδόσεις λογισμικού μας.

 

ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΥΦΙΣΤΆΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ

Για να υποβάλετε μια ερώτηση στο τμήμα υποστήριξης, κάντε κλικ εδώ.

Υποστήριξη:  24/7 μέσω Email & Ticket.