ZAKAJ ClinicSoftware.com?


 
 


Povežite točke


"Clinic Software®.com je popolnoma celovita programska oprema kot storitev (SaaS) v oblaku, ustvarjena za pomoč podjetjem in podjetjem, ki temeljijo na sestankih, v kateri koli panogi in velikosti, kot so klinike, zdravilišča in saloni, z orodji, ki pomagajo povečati prodajo, prihraniti čas in se organizirati."


 

IZBERI KLIENTE


 
 

Skinsmiths

"Pripravili bodo svoja priporočila in razpravljali boste o tem, kako je videti rešitev, kako bo videti na ravni klinike, nato pa jo bo mogoče razširiti in razširiti po celotnem sistemu. Hitro in brezhibno."

 
 
 
 

Cosmebeauté

"Vesel sem, da sem se odločil za migracijo s ClinicSoftware.com. Stvari so urejene zelo hitro, saj sem že imela primere, ko sem morala dodati obrazce za soglasje za nova zdravljenja in so bili dodani v eni uri, ker so me čakali pacienti. To je res dobra storitev."

 
 
 

Rtwskin


"Če sem iskren, bi rekel, da je prva stvar, ki me je navdušila, hitrost. Ker smo uporabljali drugo programsko opremo in videli različne predstavitve, je v primerjavi s ClinicSoftware.com ClinicSoftware.com zelo hiter, zato je vse, kar počnemo, vse akcije, ki jih izvedemo v programu, ne glede na to, ali gre za dnevnik, poročilo ali kaj drugega, zelo hitro, kar mi je zelo všeč, in mislim, da je to tisto, kar razlikuje ClinicSoftware.com od druge programske opreme."

 
 

Pulse Light Clinic (Pulzna Svetlobna Klinika)

"Marca smo imeli veliko povečanje povpraševanj, vendar se naša posvetovanja niso ujemala z njimi, v trenutku, ko smo začeli izvajati spletne rezervacije s ClinicSoftware.com, pa je število posvetovanj naraslo. Dobesedno se je tako zelo spremenil. Ta spletni sistem rezervacij deluje tako dobro, saj je to takojšnja spletna stvar. Funkcionalnost je popolna, ničesar ni treba spreminjati."

Spa St George's Hill (Zdravilišče St George's Hill)

"ClinicSoftware.com bo zagotovo povečal vašo dobičkonosnost in vam omogočil popoln nadzor nad vsemi vidiki vaše prakse."

 

Bloom Dubai Aesthetic and Laser Clinic (Bloom Dubai Estetična in Laserska Kinika)

"Sestal sem se z veliko različnimi podjetji iz Dubaja in Velike Britanije, vendar večina od njih ni bila pripravljena prilagajati ali spreminjati, saj so imeli določeno programsko opremo, za katero so želeli, da se tako tudi uporablja, zato ste jo morali prilagoditi okoli njih. ClinicSoftware.com so bili edini, ki so se bili pripravljeni prilagoditi vam, vašemu načinu delovanja in načinu, kako ste želeli, da bi vaša klinika delovala, zato je to nekaj posebnega."

 

Epilium & Skin Clinic (Epilium in Klinika Za Kožo)

"Odločil sem se za funkcije iPada. iPad povežemo neposredno s sistemom in stranke se lahko podpisujejo s prsti. Ni papirja in skeniranja, zato je to za nas zelo enostavno."

 

Massagem CityLux (CityLux masaža)

"Gre za daleč najnaprednejšo programsko opremo za klinike v panogi. Imajo odlične funkcije, ki jih je enostavno uporabljati; ne le za vašo pisarniško ekipo, temveč tudi za naše terapevte. Imamo tudi mobilno aplikacijo, ki je zelo enostavna za uporabo in strankam omogoča, da rezervacije opravijo kar s svojega telefona."

 

Laserclinics Norway (Laserclinics Norveška)

"Zelo sem zadovoljen, mislim, da je zelo intuitiven in enostaven za delo, je profesionalen in nam olajša delo. Sedaj lahko ob obiskih preprosto dodamo vse potrebne opombe na enem mestu, na voljo pa imamo tudi možnost fotografiranja pred in po obisku."

 

Victoria Eva

"Moje mnenje: odličen program, zelo priročen za uporabo, veliko lažji od drugih, ki smo jih preizkusili; imen ne bom omenjal. Programska oprema je prilagodljiva in vedno imajo odlično podporo ter lahko program prilagodijo potrebam in zahtevam salona "

So Glam (Tako Glam

"ClinicSoftware.com smo izbrali zato, ker je izstopal od ostalih. V preteklosti sem uporabljal nekaj različnih programskih rešitev, vendar se mi zdi, da je ta najboljša, saj pokriva vse vidike poslovanja. Najraje imam zgodovino. Kot lastnik podjetja je pomembno, da lahko vidite vse težave čez dan, zato je možnost vrnitve nazaj in ogleda zgodovine ter opravljenih opravil ena najboljših funkcij. "

 

Bodycraft London

"Pred kratkim sem želel promovirati ponudbo za naše stalne stranke, zato sem jim poslal ponudbo z 20-odstotnim popustom, če so rezervirali v torek in sredo. Takoj po tem smo imeli veliko ponovnih rezervacij. Večino trženja opravim prek ClinicSoftware.com njegovih trženjskih rešitev, kot so novice, sms-sporočila, kartice zvestobe, darilni boni in številne druge. Zaradi sporočil smo dobili veliko manj ne-dokazov....Povečali smo prodajo za 400 %. Velika hvala! "

 

Vacu Fitness Gym & Beauty Clinic (Vacu Fitness telovadnica in Lepotna Klinika)

"ClinicSoftware.com ni fantastičen le zaradi najboljše programske opreme na trgu, ampak tudi zaradi ljudi, ki tam delajo. Kadar koli se obrnem na ClinicSoftware.com , mi ljudje, s katerimi se pogovarjam, vedno z veseljem pomagajo in ni stvari, ki je ne bi mogli narediti. V programsko opremo bodo dodali funkcije po meri, ki so prilagojene izključno za vaše podjetje. "


 

Laze Away Aesthetic Centre (Estetski Center Laze Away)

"Kot vodja imam najraje poročila, saj mi močno olajšajo življenje. Sistem rezervacij, rekel bi, da je sistem rezervacij zelo popoln. Spletna rezervacija je moja druga najljubša funkcija, saj je v veliko pomoč strankam, ki nimajo ideje o tem, kdaj želijo rezervirati svoj termin. S spletnim sistemom rezervacij lahko stranke same preverijo, saj je spletna stran za rezervacije odprta 24 ur na dan, 7 dni v tednu."

 

Gemini Hair & Beauty

"ClinicSoftware.com je cenovno ugoden in se nam je zdel veliko boljši od drugih storitev. Pred tem smo imeli sistem, ki je bil zelo slab, storitve za stranke pa so bile popolnoma grozne. Uporabili smo ClinicSoftware.com in menimo, da je zelo dober."

 

Spa Junkie - FACEGYM

"Kot v vsakem uspešnem podjetju tudi pri nas stranke nenehno prihajajo in odhajajo, rezervirajo termine, jih prestavljajo in odpovedujejo. To lahko postane zelo noro, vendar mi je ClinicSoftware.com pomagal organizirati sestanke z uporabo dnevnika. Pomagal mi je tudi pri upravljanju osebja z uporabo funkcij razporeda."

Ste pripravljeni na svojo zgodbo o uspehu? Naj vam odgovorimo na vaša vprašanja! Na tem potovanju smo z vami na vsakem koraku.