POGOSTA VPRAŠANJA

V: Ali je vaša tehnična podpora v Združenem kraljestvu? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Da. Naša tehnična podpora se nahaja v Londonu v Združenem kraljestvu.

V: Moje podjetje ni lepotna ali frizerska klinika, vendar želim uporabljati programsko opremo ClinicSoftware, ali je to mogoče? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Da. Absolutno. Čeprav je bila programska oprema ClinicSoftware zasnovana za kozmetično in frizersko industrijo, jo lahko uporabljate za vodenje vseh dejavnosti, ki temeljijo na imenovanju, na primer za umetnike ličenja, wellness centre, studie joge, salone za sončenje, zdravilišča, vadbo boksa, ples, fitnes, pilates, borilne veščine, športne nastope, fizioterapijo, zdravstvene klube, trajno ličenje in številne druge.

V: Zakaj izbrati programsko opremo Complete Clinic Softwarefrom ClinicSoftware? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Odkrijte, kaj nas dela najboljše. ClinicSoftware je primeren za nove klinike, srednje in velike klinike, ki so pripravljene začeti in preiti na naslednjo raven najbolj profesionalnega poslovnega upravljanja za lasno in kozmetično industrijo. Ko izberete programsko opremo ClinicSoftware za popolno rezervacijo klinik, ne dobite le naše najsodobnejše programske opreme. Zagotavljamo vgrajeno dnevno knjigo sestankov, dnevni red, POS, sistem zaloge izdelkov, sistem za upravljanje strank, trženje z besedilnimi sporočili, spletno trženje, razpored zaposlenih, spletne rezervacije in več kot 60+ odličnih funkcij za upravljanje vašega podjetja na profesionalni ravni. Za vse odlične funkcije si oglejte našo stran s funkcijami v glavnem meniju.

V: Zakaj je ClinicSoftware boljši od druge programske opreme za klinike? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Veliko razlogov: Več kot 10 let izkušenj pri ustvarjanju programskih izdelkov, ki temeljijo na zadovoljstvu strank, nam je omogočilo razvoj najpopolnejše posodobljene programske opreme iz lasne in kozmetične industrije.
Popolna podpora in brezhibna integracija za osebne računalnike, operacijske sisteme Windows, Mac, prenosne računalnike in tablične računalnike s popolnoma odzivnim dodatkom za spletno rezervacijo za namizni računalnik, prenosni računalnik, tablični računalnik in pametni telefon. V oblaku. Vse deluje skupaj v realnem času, kadar koli in kjer koli. Poleg tega ima veliko odličnih funkcij. Brez težav, brez težav, brez zapravljanja časa. Samo koristi. Prav tako najboljša tehnična podpora.

V: Za koga je ClinicSoftware namenjen? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Za lastnike salonov, ki nadgrajujejo starejše sisteme, je veliko število klinik že računalniško podprtih. Tehnologija se spreminja, sistemi, ki so bili dobri pred petimi leti, so danes zelo stari in bodo kmalu izumrli! V oblaku Nova tehnologija je nujna za ohranjanje konkurenčne prednosti. Čas je za spremembe in spoznavanje najnovejših tehnoloških rešitev za vaše podjetje. Pogosto je to cenejše kot nadaljevanje uporabe starejših sistemov.
Če prvič odpirate novo podjetje v kozmetični in frizerski industriji, je to za vas lahko razburljivo obdobje. Prava programska oprema lahko pomeni veliko razliko med uspehom in neuspehom. ClinicSoftware bo racionaliziral poslovanje vaše klinike, ko bo ta rasla.

Za velika podjetja z več podružnicami. Ne glede na to, ali upravljate nekaj klinik ali šele načrtujete drugo podružnico svoje klinike. Programska oprema ClinicSoftware je sistem, ki je že od prvega koraka zasnovan z vgrajeno skupinsko funkcionalnostjo "vse v enem". Težke ali dolgotrajne naloge, ki ste jih opravljali z obstoječimi sistemi, niso več težke, zdaj boste prihranili svoj čas.
Za lastnike salonov, ki delajo prve korake na področju tehnologije. Programska oprema vam bo v kratkem času prihranila čas in vam pomagala pri učinkovitem upravljanju podjetja, s čimer boste ustvarili dobiček in več strank.
Za vas, če vodite katero koli dejavnost, ki temelji na imenovanju, na primer kozmetična klinika, frizerski salon, spa, estetska klinika, umetniki ličenja, wellness centri, studii za jogo, solarije, zdravilišča, vadba v boksu, ples, fitnes, pilates, borilne veščine, športni nastopi, fizioterapija, klub zdravja, trajni make-up in še veliko več.

V: Kaj je oddaljeni dostop?
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Oddaljeni dostop je možnost dostopa do programske opreme na daljavo. V podjetjih lahko dostop do svojega podjetja potrebujejo ljudje v podružnicah, delavci na daljavo in ljudje, ki potujejo. S to funkcijo lahko dostopate iz pisarne, od doma in celo z dopusta.

 
 
 

V: Ali lahko v programu ClinicSoftware beležim prodajo na drobno? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Da. V programu ClinicSoftware je na voljo možnost beleženja maloprodaje.

V: Kako lahko spremenim e-poštni naslov, s katerim sem se registriral? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: V podjetju ClinicSoftware resno skrbimo za varnost, zato bo moral e-poštni naslov spremeniti eden od naših tehnikov za podporo. Uporabite kontaktni obrazec in navedite podatke o obstoječem in novem zahtevanem e-poštnem naslovu. Upoštevajte, da bo vaše prijavno geslo ostalo enako.

V: Kako lahko uporabim funkcijo spletnih rezervacij in jo dodam na svoje spletno mesto? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Če ste kupili dodatek za spletne rezervacije, se obrnite na našo ekipo za podporo, ki vam bo zagotovila vse podrobnosti in edinstveno povezavo za začetek sprejemanja spletnih sestankov od vaših strank. Nastavitev tega dodatka traja le dve uri.

V: Kako lahko preizkusim dodatek za spletno rezervacijo, preden ga dodam na svoje spletno mesto? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Ko imate licenco za našo programsko opremo, lahko kadar koli preizkusite dodatek za spletno rezervacijo. Če želite preizkusiti dodatek za spletno rezervacijo, se v programu ClinicSoftware dodajte kot stranka in v zapis stranke vnesite svoj e-poštni naslov, nato pošljite e-poštno sporočilo našim tehnikom za podporo in poslali vam bomo neposredno povezavo za dodatek za spletno rezervacijo.

V: Želim razširiti svoje podjetje, ali lahko dodam več zaposlenih? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Da. Absolutno. Želite več strank in s tem več osebja, zato naša posebna programska oprema nima omejitve glede števila strank in osebja, ki ga lahko vnesete, prav tako ima vse naše odlične funkcije in vse možnosti poročanja.

V: S to programsko opremo bom delal manj ur, prihranil bom čas? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Da. Z našo programsko opremo boste prihranili ogromno časa in truda ter lahko spremljali smer in donosnost klinike, ne da bi bili ves čas prisotni, od doma, z dopusta ali celo iz druge države. Vaš zaposleni bo lahko zaradi funkcij programske opreme opravljal nekatera dela, ki bi jih običajno opravljali vi.

V: V svoji kliniki imam že nameščen računalnik, ali ga lahko uporabljam ali moram kupiti drug računalnik? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Če imate računalnik na kliniki, vam ni treba kupiti novega računalnika. Da, z našo programsko opremo lahko uporabljate računalnik.

V: Rad bi to programsko opremo uporabljal kot POS (prodajno mesto) in skupno upravljanje, ali je to mogoče? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Druga programska oprema za klinike je na voljo v dveh glavnih kategorijah, POS (prodajno mesto) in "Nadzor programske opreme za skupno upravljanje", vendar je naša programska oprema vse v eni rešitvi, vključno s funkcijami POS (prodajno mesto), od prodaje, knjige sestankov, blagajne, do nadzora skupnega upravljanja in vaše lepotne klinike bi morale delovati bolj učinkovito, dobičkonosno z vsemi odličnimi funkcijami, navedenimi v glavnem meniju.

V. Kako bo dodatek za besedilna sporočila pomagal mojemu podjetju? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Prihrani vam čas in denar. Nekaj uporabnikov nam je že povedalo::

"Potrjevanje sestankov z besedilnim sporočilom je veliko lažje in hitrejše kot klicanje ljudi. To je zahtevalo veliko časa, saj nismo vedno opravili vseh klicev in nikoli nismo uspeli priti do vseh. Nekateri ljudje niso bili zadovoljni s klicem, ker so bili v službi ali zasedeni. Uporaba besedilnih sporočil je veliko bolj diskretna in v minuti ali dveh lahko potrdimo vse sestanke za naslednji dan. Telefoniranje bi obremenilo telefonsko linijo klinike, trajalo bi dve ali tri ure in nas stalo več na računu za telefon, kot plačamo za pošiljanje besedilnih sporočil."

"Stranke rade prejemajo opomnike, saj nam včasih povedo, da bi na to pozabile. Nekateri nas pokličejo nazaj ali nam pošljejo sporočilo in se prestavijo, kar je bolje, kot če se ne bi pojavili, saj lahko potem ponudimo odpovedano mesto ljudem na našem seznamu."

"Če imamo vrzeli v rezervacijah, pošljemo sporočila strankam, ki jih že nekaj časa nismo videli, in jim ponudimo promocijsko ceno samo za mirne čase. Deluje dobro, paziti pa moramo, da ne pošljemo preveč sporočil, da ne razočaramo strank, ko smo 100-odstotno zasedeni."

"Nekaterim strankam pošljemo besedilo, da nam pošljejo svoje povratne informacije po elektronski pošti ali z besedilom, da se prepričamo, ali so zadovoljne in ali bi lahko za njih naredili kaj drugače ali bolje."

V: Kakšna je razlika med izdajami ClinicSoftware? Primerjava izdaj ? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Naša programska oprema za klinike je primerna za vsako kliniko in vsak proračun.

V: Vas zanima programska oprema ClinicSoftware? 
O: Podpora Clinic SoftwareUK: Dobro! Radovednost je znak inteligence! Preberite, kaj o nas pravijo naši neverjetni uber genialni člani v razdelku z mnenji, in ko boste prepričani, si oglejte naše izdaje programske opreme.

 

SAMO ZA OBSTOJEČE STRANKE

Če želite postaviti vprašanje oddelku za podporo, kliknite tukaj.

Podpora:  24/7 prek e-pošte in vstopnice.