ClinicSoftware.com je skladen s PCI DSS
(Standard za varnost podatkov v industriji plačilnih kartic)

 
 
 
Splošna skladnost: Da
Status skladnosti SAQ: V skladu s predpisi
Vrsta poročanja: Online
Raven PCI: 4
Profilirano: Da
Datum Profiliranja: Maj 17, 2020
 Vrsta SAQ : C-VT
  Nalaganje AOC : Ne
Potrdilo Velja Do: 22. Maj 2021
 
 
 
 
 

ClinicSoftware.com jemlje vašo zasebnost in varnost podatkov zelo resno. Skladen s standardom PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) in registriran po Zakonu o varstvu podatkov.
Vse komunikacije z našimi strežniki so šifrirane s SSL/TLS (garancija 1.750.000 USD), kar pomeni, da vi in ekipa varujete podatke svojih strank pred uhajanjem! Za boljšo varnost ponujamo tudi možnost uporabe dvostopenjske avtentikacije!

Vaš poslovni profil bo določil varnostno oceno Pregled. Namen izpolnjevanja profila podjetja je zagotoviti, da razumemo varnostna tveganja, ki jim je lahko izpostavljeno vaše podjetje.

Namen te ocene je zagotoviti, da se zavedate morebitnih varnostnih tveganj pri sprejemanju kartičnih plačil v vašem podjetju.

Svet za varnostne standarde v industriji plačilnih kartic je bil ustanovljen s strani največjih ponudnikov kreditnih kartic v okviru skupnih prizadevanj za zmanjšanje goljufij s kreditnimi in debetnimi karticami.

Namen te ocene je zagotoviti, da je vaše podjetje varno v skladu z zahtevami standarda PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

 
 

Zasnovan tako, da vam prihrani čas, zasnovan tako, da vam prinaša več denarja, zasnovan za vas. Popoln nadzor v realnem času. Čas je, da prevzamete nadzor nad svojim podjetjem.

 

OGLEJTE VEČ ZGODB