DE CE ClinicSoftware.com?


 
 

  Conectați punctele
"Clinic Software®.com este un SaaS (Software as a Service) complet cuprinzător în cloud, creat pentru a ajuta companiile și afacerile bazate pe programări din orice industrie și dimensiune, cum ar fi clinicile, spa-urile și saloanele, cu instrumente care ajută la creșterea vânzărilor, economisirea timpului și organizarea."

 


 

SELECT CLIENTS


 
 

Skinsmiths

"Își vor face recomandările și veți avea o discuție despre cum arată soluția, cum va arăta la nivel de clinică și apoi este scalabilă și se va extinde în tot sistemul. Este rapid, este fără cusur."

 
 
 
 

Cosmebeauté

"Mă bucur că am ales să migrez cu ClinicSoftware.com. Lucrurile se rezolvă foarte repede, am avut cazuri în care a trebuit să adaug formulare de consimțământ pentru noi tratamente și acestea au fost adăugate în mai puțin de o oră pentru că aveam pacienți care așteptau. Este un serviciu foarte bun."

 
 
 

Rtwskin


"Aș vrea să spun că primul punct care este cu adevărat impresionant este rapiditatea, ca să fiu sincer cu voi. Pentru că am folosit și alte programe și am văzut diferite demo-uri, dar în comparație cu ClinicSoftware.com, ClinicSoftware.com este foarte rapid, așa că tot ceea ce facem, fiecare acțiune pe care o facem în cadrul programului, indiferent dacă este vorba de registrul zilnic, de rapoarte sau de orice altceva, este foarte rapid, ceea ce îmi place foarte mult și cred că asta este ceea ce diferențiază ClinicSoftware.com de alte programe".

 
 

Pulse Light Clinic

"În luna martie am avut o creștere mare a numărului de solicitări, dar consultațiile noastre nu au fost pe măsură, în momentul în care am început rezervările online cu ClinicSoftware.com, consultațiile au crescut vertiginos. S-a schimbat literalmente atât de mult. Acest sistem de rezervare online funcționează foarte bine, deoarece este un lucru online instantaneu. Funcționalitatea este perfectă, nu este nimic de schimbat."

Spa St George's Hill

"ClinicSoftware.com vă garantează creșterea profitabilității și vă permite să dețineți controlul complet asupra fiecărui aspect al cabinetului dumneavoastră."

 

Clinica de estetică și laser Bloom Dubai

"Am avut întâlniri cu o mulțime de companii diferite de aici, din Dubai, dar și din Marea Britanie, dar majoritatea nu au fost dispuse să se adapteze sau să facă schimbări, aveau un software prestabilit pe care doreau să fie luat în felul acesta, așa că trebuia să adopți o soluție în jurul lor. ClinicSoftware.com au fost singurii care au fost dispuși să se adapteze la tine, la modul în care funcționezi și la modul în care doreai să funcționeze clinica ta, așa că acest lucru îl face special."

 

Clinica Epilium & Skin

"Va trebui să aleg funcțiile iPad. Pur și simplu conectăm iPad-ul direct la sistem, iar clienții pot semna cu degetele. Nu există hârtie și nici scanare, așa că este foarte ușor pentru noi."

 

Masaj CityLux

"Este de departe cel mai avansat software clinic din industrie. Acestea au caracteristici excelente care sunt ușor de utilizat, nu numai pentru echipa de la birou, ci și pentru terapeuții noștri. De asemenea, avem o aplicație mobilă care este foarte ușor de utilizat și care permite clienților să facă rezervări direct de pe telefon".

 

Laserclinics Norvegia

"Sunt foarte mulțumit, cred că este foarte intuitiv și ușor de utilizat, este profesionist și ne ușurează munca. Acum, când facem programări, putem adăuga pur și simplu toate notele necesare într-un singur loc și avem acum și opțiunea de a face fotografii înainte și după."

 

Victoria Eva

"Părerea mea: un program excelent, foarte comod de utilizat, mult mai ușor decât altele pe care le-am încercat; nu voi menționa numele. Software-ul este flexibil și au întotdeauna un suport excelent și pot modifica programul la nevoile și cererile salonului "

So Glam

"Motivul pentru care am ales ClinicSoftware.com a fost pentru că a ieșit în evidență față de restul. Am folosit câteva soluții software diferite în trecut, dar cred că aceasta este cea mai bună, deoarece acoperă toate aspectele afacerii. Caracteristicile mele preferate sunt istoria. În calitate de proprietar de afacere, este important să poți vedea toate problemele pe parcursul zilei, astfel încât să poți să te întorci înapoi și să vezi istoricul și ceea ce a fost luat este una dintre cele mai bune caracteristici "

 

Bodycraft Londra

"Recent, am vrut să promovez o ofertă pentru clienții noștri obișnuiți, așa că le-am trimis o ofertă cu 20% reducere dacă făceau rezervări marți și miercuri. Am văzut o mulțime de rezervări imediat după aceea. Cea mai mare parte a marketingului pe care îl fac prin intermediul ClinicSoftware.com sunt soluții de marketing, cum ar fi newsletter, sms-uri, carduri de fidelitate, carduri cadou și multe altele. Avem mult mai puține absențe din cauza mesajelor....Am crescut vânzările cu 400%. Vă mulțumim foarte mult! "

 

Vacu Fitness Gym & Beauty Clinic

"ClinicSoftware.com este fantastic nu numai pentru că este cel mai bun software de pe piață, ci și pentru oamenii care lucrează acolo. De fiecare dată când contactez ClinicSoftware.com , persoanele cu care vorbesc sunt întotdeauna bucuroase să mă ajute și nu există nimic ce nu pot face. Aceștia vor adăuga caracteristici personalizate în software care sunt adaptate exclusiv pentru afacerea dvs. "


 

Centrul de estetică Laze Away

"În calitate de manager, funcția mea preferată sunt rapoartele, deoarece îmi ușurează foarte mult viața. Sistemul de rezervare, aș spune că sistemul de rezervare este foarte complet. Rezervarea online este o altă caracteristică preferată a mea, deoarece ajută foarte mult clienții care nu au o idee despre momentul în care doresc să își facă programarea. Cu un sistem de rezervări online, clienții pot verifica singuri, deoarece site-ul de rezervări online este deschis 24 de ore din 24, 7 zile din 7."

 

Gemini Hair & Beauty

"ClinicSoftware.com are un preț rezonabil și ni s-a părut mult mai bun decât alte servicii existente. Am avut un sistem înainte, care era foarte slab și serviciul clienți era absolut groaznic. Am optat pentru ClinicSoftware.com și îl considerăm foarte bun."

 

Spa Junkie - FACEGYM

"Ca orice afacere de succes, avem în mod constant clienți care vin și pleacă, programări, reprogramări și anulări. Acest lucru poate deveni foarte nebunesc, dar ClinicSoftware.com m-a ajutat să-mi organizez întâlnirile cu ajutorul jurnalului. De asemenea, m-a ajutat să îmi gestionez personalul prin utilizarea funcțiilor de rotație."

Ești gata pentru propria ta poveste de succes? Lăsați-ne să vă răspundem la întrebări! Suntem alături de voi în această călătorie, la fiecare pas.