ClinicSoftware.com este conform PCI DSS

(Standardul de securitate a datelor din industria cardurilor de plată)

 
 
 
Conformitate generală : Da
Starea de conformitate SAQ: Conform
Tip de raportare: Online
Nivel PCI: 4
Profilată:Da
Data profilului: 17 mai 2020
 SAQ Tip : C-VT
  Încărcare AOC : Nu
Atestat valabil până la: 22 mai 2021
 
 
 
 
 

ClinicSoftware.com ia foarte în serios confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră. Conform PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) și înregistrat în conformitate cu Legea privind protecția datelor.

Toate comunicațiile cu serverele noastre sunt criptate cu SSL/TLS (garanție de 1.750.000 de dolari), ceea ce înseamnă că tu și echipa protejați datele clienților tăi împotriva scurgerilor! Pentru o mai bună securitate, oferim, de asemenea, posibilitatea de a utiliza autentificarea cu doi factori!

Profilul afacerii dumneavoastră va determina evaluarea securității Prezentare generală. Scopul completării profilului dvs. de afaceri este de a ne asigura că înțelegem riscurile de securitate la care poate fi expusă afacerea dvs.
Scopul acestei evaluări este de a vă asigura că sunteți conștienți de posibilele riscuri de securitate legate de modul în care acceptați plățile cu cardul în cadrul afacerii dumneavoastră.

Administrat de Payment Card Industry Security Standards Council, consiliul a fost înființat de principalii furnizori de carduri de credit în cadrul unui efort comun de reducere a fraudei cu carduri de credit și de debit.

Scopul acestei evaluări este de a vă asigura că afacerea dvs. este securizată în conformitate cu cerințele Standardului de securitate a datelor din industria cardurilor de plată (PCI DSS).

 
 

Conceput pentru a vă economisi timp, conceput pentru a vă face mai mulți bani, conceput pentru dumneavoastră. Control complet în timp real. Este timpul să preluați controlul asupra afacerii dumneavoastră.

 

CITESTE MAI MULT