Complet Responsive Rezervare online

Deschideți-vă clinica pentru noi oportunități de programări 24/7/365 cu cel mai eficient software de rezervare online pentru clinici de pe piață.

Ca o funcție complet integrată, Online Booking Software Add-on vă permite să luați programări și plăți în avans fără riscul de suprapunere sau de dublă rezervare 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an.

Permiteți clienților dvs. să creeze programări online, sporind expunerea și disponibilitatea serviciilor dvs.. Clienții care fac rezervări online vor elibera personalul de la recepție și le vor permite să utilizeze mai multe dintre funcțiile de marketing ale software-ului nostru.

Rezervarea automatizată înseamnă că rezervările confirmate sunt introduse direct în agenda de programări, nu doar o cerere de rezervare. Software-ul de rezervări online a construit un sistem inteligent care gestionează personalul și se asigură că nu sunt alocate în exces.

Serviciile și personalul care sunt oferite online sunt complet configurabile de către clinică. Opțional, software-ul de rezervare online poate atribui un cost unui serviciu sau poate primi un depozit.

Fiecare rezervare este confirmată printr-un e-mail, iar software-ul de rezervări online este compatibil cu mesajele de programare prin SMS și permite clinicii să controleze detaliile mesajului și programul de livrare.

Software-ul de rezervare online permite clienților clinicii să vizualizeze starea programărilor lor prin intermediul propriului cont online.

Complet mobil Responsive pentru a putea face programări în mișcare.

 

NU UITAȚI SĂ VĂ GÂNDIȚI LA MOBIL

Pe măsură ce luați în considerare soluțiile software, este important să țineți cont de faptul că echipa modernă este mereu activă, mereu conectată și incredibil de mobilă.

Atunci când luați în considerare orice instrument nou, inclusiv ClinicSoftware.com, trebuie să vă asigurați că tehnologia îmbunătățește această schimbare de productivitate și că se potrivește cu fluxul de lucru existent al echipei dumneavoastră.

Instrumente software pentru mobil

Atunci când analizați instrumentele software, veți observa că doar câteva dintre ele au componente mobile funcționale.

Rezervare online de pe telefonul mobil, acces la Day Book de pe telefonul mobil, acces la ture de pe telefonul mobil.

Soluții precum ClinicSoftware.com au fost construite PC & Mobile-First cu gândul la o mai bună inteligență a echipei, un adevărat CRM mobil poate însemna diferența dintre o soluție care doar vă ajută afacerea și una care o revoluționează.

 

DE CE ClinicSoftware.com?


 
 

  Conectați punctele
"Clinic Software®.com este un SaaS (Software as a Service) complet cuprinzător în cloud, creat pentru a ajuta companiile și afacerile bazate pe programări din orice industrie și dimensiune, cum ar fi clinicile, spa-urile și saloanele, cu instrumente care ajută la creșterea vânzărilor, economisirea timpului și organizarea."

PUNEȚI ÎNTREBĂRI