SECURITATE

ClinicSoftware.com ia foarte în serios confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră. Legea privind protecția datelor înregistrată. Certificate de securitate Https și criptarea tuturor conexiunilor. Plus Two-Factor Auth App; SMS; Apel; Google Authenticator pentru a proteja și securiza.

Toate comunicațiile cu serverele noastre sunt criptate cu SSL/TLS (Transport Layer Security), iar centrul de date este situat în Canary Wharf, Londra.

Respectăm cele mai recente standarde și orientări din domeniu pentru a proteja datele clienților noștri împotriva accesului neautorizat.

Pentru o mai bună securitate, oferim, de asemenea, posibilitatea de a utiliza autentificarea cu doi factori,

Această funcție este implementată și de băncile care vă cer să folosiți un dispozitiv separat, o aplicație pe telefon sau un cod de verificare prin SMS atunci când vă conectați la contul bancar.
Atunci când este activat, chiar dacă cineva vă fură parola, nu poate accesa software-ul fără cel de-al doilea mecanism de autentificare.

Implementăm autentificarea cu doi factori folosind:

 • TOTP (Time-based One-time Password Algorithm - Algoritmul parolei unice pe bază de timp), utilizând aplicația Google Authenticator de pe telefon. Această metodă generează un cod unic la fiecare 30 de secunde, care trebuie introdus atunci când vă conectați. Configurarea este simplă, adăugați metoda de autentificare TOTP din software și apoi scanați codul QR cu telefonul mobil din aplicația Google Authenticator. După ce configurarea este finalizată, de fiecare dată când vă conectați la software, vi se va cere să introduceți codul de 6 cifre care se reîmprospătează la fiecare 30 de secunde de pe telefon în software-ul nostru, pentru a vă valida conectarea. Această metodă nu necesită conexiune la internet pe telefon.
 • Integrarea Duo Security (duo.com): Duo Security este un lider mondial în soluții de acces securizat, oferă o soluție de securitate completă care permite utilizatorilor să se autentifice cu:

  • Notificări Duo Push
   Coduri de acces Duo Mobile
   Apel telefonic
   Coduri de acces SMS
   Jetoane U2F (de exemplu, Yubico)
   Jetoane hardware

De asemenea, puteți configura restricții privind sistemele de operare, criptarea discurilor, dispozitivele modificate (de exemplu, dispozitive android cu rădăcină sau iPhone/iPad cu jail-broken), recunoașterea amprentelor digitale și multe altele.

Pentru disponibilitate folosim servere VPS cloud de la furnizorul nostru cu cele mai înalte specificații, în cazul în care un server virtual suferă o întrerupere, datele dvs. vor fi transferate instantaneu pe o mașină live, fără întrerupere. Utilizăm replicarea bazelor de date și, de asemenea, facem zilnic copii de rezervă ale bazelor de date pe un server separat.

DE CE ClinicSoftware.com?


 
 

 Conectați punctele
"Clinic Software®.com este un SaaS (Software as a Service) complet cuprinzător în cloud, creat pentru a ajuta companiile și afacerile bazate pe programări din orice industrie și dimensiune, cum ar fi clinicile, spa-urile și saloanele, cu instrumente care ajută la creșterea vânzărilor, economisirea timpului și organizarea."

PUNETI INTREBARI