Yhteistyökumppanimme


 
 

 

Nämä ovat nykyiset integraatiomme ja kumppanimme. Parannamme ohjelmistojamme päivä päivältä viemällä olemassa olevia ominaisuuksia seuraavalle tasolle, luomalla uusia ominaisuuksia ja tekemällä yhteistyötä muiden yritysten kanssa, jotta liiketoimintasi sujuu saumattomasti.

 
 

Paypal

PayPal Holdings, Inc. on yhdysvaltalainen yritys, joka ylläpitää maailmanlaajuista verkkomaksujärjestelmää, joka tukee online-rahansiirtoja ja toimii sähköisenä vaihtoehtona perinteisille paperimuotoisille menetelmille, kuten shekeille ja maksumääräyksille.

 

Mailchimp

MailChimp on yksinkertainen sähköpostimarkkinointiohjelmisto (EMS), joka antaa sinulle useita helppoja vaihtoehtoja sähköpostiviestien mallien suunnitteluun, lähettämiseen ja tallentamiseen.

 

Yubico

YubiKey on Yubicon valmistama laitteistotodennuslaite, joka tukee kertakäyttösalasanoja, julkisen avaimen salausta ja todentamista sekä FIDO Alliancen kehittämiä Universal 2nd Factor- ja FIDO2-protokollia.

GoCardless

GoCardless on helppo tapa periä suoraveloitus. Se palvelee jo yli 30000 yritystä ja sopii erinomaisesti toistuvaan laskutukseen ja B2B-laskutukseen.

Stripe

Stripe on San Franciscossa, Kaliforniassa sijaitseva teknologiayritys. Sen ohjelmistojen avulla yksityishenkilöt ja yritykset voivat suorittaa ja vastaanottaa maksuja Internetin välityksellä. Stripe tarjoaa teknisen, petostentorjunta- ja pankki-infrastruktuurin, jota verkkomaksujärjestelmien käyttö edellyttää.

Aweber

Aweber on helppokäyttöinen sähköpostimarkkinointi- ja autoresponderityökalu.

Treatwell

Treatwell on tapa varata hius- ja kauneusajanvarauksia. Selaa yli 10 000 kampaamoa ja kylpylää, lue arvosteluja ja varaa täydellinen hoito 24/7.

Duo

Duo Security on pilvipohjaisten kaksitekijätodennuspalvelujen toimittaja.

Xero

Xero on teknologiayritys, joka tarjoaa pilvipohjaista kirjanpito-ohjelmistoalustaa pienille ja keskisuurille yrityksille.

Braintree by PayPal

Braintree, joka on PayPalin osasto, on Chicagossa sijaitseva yritys, joka on erikoistunut sähköisen kaupankäynnin yrityksille tarkoitettuihin mobiili- ja verkkomaksujärjestelmiin. PayPal osti yrityksen 26. syyskuuta 2013.

SurveyGizmo

SurveyGizmo on yritystason tiedonkeruujärjestelmä, joka on auttanut tietoon perustuvassa päätöksenteossa jo yli kymmenen vuoden ajan. Yhdistämällä joustavan, intuitiivisen ohjelmiston ystävälliseen, helposti hallittavaan käyttöliittymään SurveyGizmo on luonut täydellisen tietotyökalun sinulle ja koko tiimillesi.

Mandrill

Mandrill on transaktionaalinen sähköpostialusta. Se on tehokas toimituspalvelu, jota voidaan käyttää henkilökohtaisiin, henkilökohtaisiin sähköisen kaupankäynnin sähköpostiviesteihin ja automatisoituihin transaktiosähköpostiviesteihin, kuten salasanan palautuksiin, tilausvahvistuksiin ja tervetuliaisviesteihin.

PaymentSense

PaymentSense on kauppiaspalveluiden maksupalvelujen tarjoaja.Se mahdollistaa siru- ja pin-koneiden käytön.

Apple Store

App Store on Apple Inc:n kehittämä ja ylläpitämä digitaalinen jakelualusta iOS-käyttöjärjestelmän mobiilisovelluksille. Kaupan avulla käyttäjät voivat selata ja ladata Applen iOS-ohjelmistokehityspaketilla kehitettyjä sovelluksia.

Google Play

Google Play on Google LLC:n ylläpitämä ja kehittämä digitaalinen jakelupalvelu. Se toimii Android-käyttöjärjestelmän virallisena sovelluskauppana, jonka avulla käyttäjät voivat selata ja ladata sovelluksia, jotka on kehitetty Android-ohjelmistokehityssarjalla ja julkaistu Googlen kautta.

Zapier

Zapier on yritys ja verkkopohjainen palvelu, jonka avulla loppukäyttäjät voivat integroida käyttämiään verkkosovelluksia.

Microsoft Azure

Microsoft on johtava maailmanlaajuinen tietokoneohjelmistojen, tietokone-, mobiili- ja pelijärjestelmien laitteistojen sekä pilvipalvelujen toimittaja. Microsoftin pääkonttori sijaitsee Redmondissa, Washingtonissa, ja sillä on toimistoja yli 60 maassa.

Office365

Office 365 on sovellusten ja palvelujen integroitu kokonaisuus, joka on suunniteltu auttamaan sinua harrastamaan intohimojasi ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Se tarjoaa myös mahdollisuuden lähettää salattuja sähköposteja.

Google Analytics

Google Analyticsin avulla voit mitata mainonnan ROI:ta sekä seurata Flash-, video- ja sosiaalisia verkostosivustoja ja paljon muuta.

Google Maps

Google Maps on Googlen kehittämä verkkokarttapalvelu. Se tarjoaa satelliittikuvia, ilmakuvia ja katukarttoja. Käyttämällä tänne ohjeita yrityksesi voi löytää helpommin.

Google Authenticator

Google Authenticator on ohjelmistopohjainen todentaja, joka toteuttaa kaksivaiheiset todentamispalvelut käyttäen aikapohjaista kertasalasana-algoritmia ja HMAC-pohjaista kertasalasana-algoritmia Googlen mobiilisovellusten käyttäjien todentamiseksi.