FAQ

K: Onko tekninen tukenne Yhdistyneessä kuningaskunnassa? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Kyllä. Tekninen tukemme sijaitsee Lontoossa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

K: Yritykseni ei ole kauneusklinikka tai kampaamoklinikka, mutta haluan silti käyttää ClinicSoftwarea, onko tämä mahdollista? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Kyllä. Ehdottomasti. Vaikka ClinicSoftware on suunniteltu kauneudenhoito- ja hiusalan käyttöön, sitä voidaan silti käyttää minkä tahansa ajanvaraukseen perustuvan liiketoiminnan pyörittämiseen, esimerkiksi meikkitaiteilijat, hyvinvointikeskukset, joogastudiot, solariumit, lääketieteelliset kylpylät, nyrkkeilykoulutukset, tanssi, kuntoilu, pilates, kamppailulajit, urheilusuoritukset, fysioterapia, terveyskeskus, pysyvä meikki ja monet muut.

K: Miksi valita Complete Clinic Software of ClinicSoftware? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Tutustu siihen, mikä tekee meistä parhaita. ClinicSoftware sopii uusille klinikoille, keskisuurille ja suurille klinikoille, jotka ovat valmiita aloittamaan ja siirtymään seuraavalle tasolle hius- ja kauneudenhoitoalan ammattimaisimmassa liiketoiminnan hallinnassa. Kun valitset ClinicSoftwaren täydellisen klinikkavarausohjelmiston, et saa vain uusinta ohjelmistoa. Tarjoamme sisäänrakennetun Päiväkirja Nimitykset Agenda, POS, Tuotteet Stock System, Asiakkaiden hallintajärjestelmä, Tekstiviestien markkinointi, Online Marketing, Henkilöstö Rota, Online Booking, ja yli 60 + suuria ominaisuuksia hallita yrityksesi ammattimaisella tasolla. Katso kaikki hienot ominaisuudet päävalikossa olevalta Ominaisuudet-sivulta.

K: Miksi ClinicSoftware on parempi kuin muut Clinic-ohjelmistot? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Monista syistä: Yli 10 vuoden kokemus asiakastyytyväisyyteen perustuvien ohjelmistotuotteiden rakentamisesta on mahdollistanut sen, että olemme voineet kehittää hius- ja kauneudenhoitoalan täydellisimmät ja ajantasaisimmat ohjelmistot.
Täysi tuki ja saumaton integrointi PC-tietokoneille, Windows, Mac, kannettava tietokone, tabletti, täysin responsiivinen online-varauksen lisäosa pöytäkoneelle, kannettavalle tietokoneelle, tabletille, älypuhelimelle. Pilvessä. Kaikki toimii yhdessä reaaliajassa milloin tahansa ja mistä tahansa. Lisäksi paljon hienoja ominaisuuksia. Ei ongelmia, ei vaivaa, ei enää ajanhukkaa. Vain etuja. Myös parasta teknistä tukea.

K: Kenelle ClinicSoftware on tarkoitettu? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Salongin omistajille, jotka vaihtavat vanhoja järjestelmiä, suuri osa klinikoista on jo tietokoneistettu. Teknologia muuttuu, ja viisi vuotta sitten hyvät järjestelmät ovat nykyään hyvin vanhoja ja kuolevat pian sukupuuttoon! In Cloud Uusi teknologia on välttämätöntä kilpailuedun säilyttämiseksi. On aika tehdä muutoksia ja nähdä, mitä uusin teknologia tarjoaa yrityksellesi. Usein tämä on edullisempaa kuin vanhojen järjestelmien käyttäminen.
Jos avaat uuden yrityksen kauneudenhoito- ja hiusalalla ensimmäistä kertaa, se voi olla jännittävää aikaa. Oikean ohjelmiston hankkiminen voi olla ratkaisevaa menestyksen ja epäonnistumisen välillä. ClinicSoftware virtaviivaistaa klinikkaliiketoimintaasi sen kasvaessa.

Suurille yrityksille, joilla on useampia toimipisteitä. Olipa sinulla sitten useita klinikoita tai suunnittelet vasta toista klinikkasi haaraa. ClinicSoftware-ohjelmisto on järjestelmä, joka on suunniteltu siten, että siinä on alusta alkaen kaikki ryhmätoiminnot. Nykyisten järjestelmiesi kanssa vaikeat tai aikaa vievät tehtävät eivät ole enää vaikeita, vaan säästät aikaa.
Salongin omistajille, jotka ottavat ensimmäiset askeleet teknologian käyttöön. Ohjelmisto säästää aikaa ja auttaa sinua hallinnoimaan yritystäsi erittäin tehokkaasti, mikä tuottaa voittoa ja lisää asiakkaita.
Sinulle, jos sinulla on mikä tahansa liiketoiminta, joka perustuu ajanvaraukseen, esimerkiksi kauneusklinikka, kampaamo, kylpylä, esteettinen klinikka, meikkitaiteilijat, hyvinvointikeskukset, joogastudiot, solariumit, lääketieteelliset kylpylät, nyrkkeilykoulutus, tanssi, kuntosali, pilates, kamppailulajit, urheilusuoritukset, fysioterapia, terveyskeskus, pysyvä meikki ja monet muut.

K: Mikä on etäkäyttö? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Etäkäyttö tarkoittaa mahdollisuutta käyttää ohjelmistoa etäältä. Yrityksissä sivukonttoreissa työskentelevät, etätyöntekijät ja matkoilla olevat henkilöt saattavat tarvita pääsyä liiketoimintaansa. Tämän ominaisuuden ansiosta voit käyttää sitä toimistosta, kotoa ja jopa lomalta.

 
 
 

K: Voinko kirjata vähittäismyyntiä ClinicSoftwaressa? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Kyllä. ClinicSoftware tarjoaa mahdollisuuden kirjata vähittäismyyntiä.

K: Miten voin vaihtaa sähköpostiosoitteen, jolla olen rekisteröitynyt?
A: Support Clinic SoftwareUK: Otamme ClinicSoftwaren tietoturvan vakavasti, joten tukihenkilömme on vaihdettava sähköpostiosoite. Käytä yhteydenottolomaketta ja anna tiedot nykyisestä sähköpostiosoitteesta ja uudesta sähköpostiosoitteesta. Huomaa, että kirjautumissalasanasi pysyy samana.

K: Miten voin käyttää Online Booking Feature/Add-on -ominaisuutta ja lisätä sen verkkosivustolleni? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Jos olet ostanut Online Booking Add-on -lisäosan, ota yhteyttä tukitiimiimme, niin he antavat sinulle kaikki yksityiskohdat ja ainutlaatuisen linkin, jonka avulla voit aloittaa online-ajanvarausten ottamisen asiakkailtasi. Tämän lisäosan käyttöönotto kestää vain kaksi tuntia.

K: Miten voin kokeilla online-varauslisäosaa ennen kuin lisään sen verkkosivuilleni?
A: Support Clinic SoftwareUK: Kun sinulla on ohjelmistomme lisenssi, voit kokeilla online-varauslisäosaa milloin tahansa. Jos haluat kokeilla online-varauksen lisäosaa, lisää itsesi asiakkaaksi ClinicSoftware-ohjelmistoon ja varmista, että syötät sähköpostiosoitteesi asiakastietoihin, lähetä sitten sähköpostia tukiteknikoillemme, niin lähetämme sinulle suoran linkin online-varauksen lisäosaan.

K: Haluan laajentaa liiketoimintaani, voinko lisätä henkilökuntaa? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Kyllä. Ehdottomasti. Haluat enemmän asiakkaita ja siten myös enemmän henkilökuntaa, ja siksi meidän ohjelmistossamme ei ole rajoitusta asiakkaiden ja henkilökunnan määrälle, jonka voit syöttää, eikä myöskään kaikille hienoille ominaisuuksillemme ja raportointimahdollisuuksillemme.

K: Teen vähemmän työtunteja, säästän aikaa käyttämällä tätä ohjelmistoa ? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Kyllä. Ohjelmistomme avulla säästät valtavasti aikaa ja vaivaa ja voit pitää silmällä klinikan suuntaa ja kannattavuutta ilman, että sinun tarvitsee olla paikalla koko ajan, kotoa, lomalta tai jopa toisesta maasta käsin. Ohjelmiston ominaisuuksien ansiosta työntekijäsi voi tehdä joitakin niistä töistä, joita sinun pitäisi normaalisti tehdä.

K: Minulla on klinikallani jo tietokone, voinko käyttää tätä tietokonetta vai pitääkö minun ostaa toinen tietokone? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Jos sinulla on tietokone klinikallasi, sinun ei tarvitse ostaa uutta tietokonetta. Kyllä, voit käyttää tietokonettasi ohjelmistomme kanssa.

K: Haluaisin käyttää tätä ohjelmistoa POS (point of sale) -ohjelmistona ja kokonaishallintana, onko tämä mahdollista?
A: Support Clinic SoftwareUK: Muut klinikkaohjelmistot ovat kahdessa pääluokassa, POS (myyntipiste) ja "Total Management Software Control", mutta ohjelmistomme on kaikki yhdessä ratkaisussa, mukaan lukien POS (myyntipiste) -ominaisuudet myynnistä, ajanvarauskirjasta, kassasta, Total Management Controliin ja kauneusklinikkasi pitäisi toimia tehokkaammin ja kannattavammin kaikkien päävalikossa mainittujen hienojen ominaisuuksien avulla.

K: Miten tekstiviestien lisäosa auttaa yritystäni? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Säästämällä aikaa ja rahaa. Muutamat käyttäjät ovat jo kertoneet meille seuraavaa:

"Tapaamisten vahvistaminen tekstiviestillä on paljon helpompaa ja nopeampaa kuin soittaminen. Se vei paljon aikaa, emmekä aina soittaneet kaikkia puheluita emmekä koskaan saaneet kaikkia kiinni. Jotkut ihmiset eivät arvostaneet puhelua, koska he olivat töissä tai kiireisiä. Tekstiviestien käyttö on paljon huomaamattomampaa, ja voimme vahvistaa kaikki seuraavan päivän tapaamiset minuutissa tai kahdessa. Puhelimitse soittaminen sitoisi klinikan puhelinlinjan, veisi 2-3 tuntia ja maksaisi meille enemmän puhelinlaskussa kuin mitä maksamme tekstiviesteistä."

"Asiakkaat pitävät muistutuksista, sillä joskus he kertovat meille, että he olisivat unohtaneet ne. Jotkut soittavat meille takaisin tai lähettävät tekstiviestin ja järjestävät tapaamisen uudelleen, mikä on parempi kuin se, että he eivät tule paikalle, koska voimme tarjota peruutuspaikkaa listallamme oleville ihmisille."

"Jos varauksissamme on aukkoja, lähetämme tekstiviestejä asiakkaille, joita emme ole nähneet vähään aikaan, ja tarjoamme heille tarjoushintaa hiljaisina aikoina. Se toimii hyvin, ja meidän on varottava lähettämästä liikaa tekstiviestejä, jotta emme tuota asiakkaille pettymystä, kun olemme 100-prosenttisesti varattuja."

"Lähetämme joillekin asiakkaille tekstiviestin, jossa he lähettävät meille palautetta joko sähköpostitse tai tekstiviestillä varmistaaksemme, että he ovat tyytyväisiä tai että olisimme voineet tehdä jotain toisin tai paremmin."

K: Mitä eroa on ClinicSoftware-ohjelmiston versioiden välillä? Painoksen vertailu ? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Klinikkaohjelmistomme versiot sopivat kaikkiin klinikoihin ja kaikkiin budjetteihin.

K: Oletko utelias ClinicSoftware-ohjelmistosta? 
A: Support Clinic SoftwareUK: Hyvä! Uteliaisuus on merkki älykkyydestä! Lue, mitä upeat uber-nerot jäsenemme sanovat meistä arvosteluosiosta, ja kun olet vakuuttunut, tutustu ohjelmistoversioihimme.

 

VAIN NYKYISILLE ASIAKKAILLE

Jos haluat lähettää kysymyksen tukiosastolle, klikkaa tästä.

Tuki: 24/7 sähköpostitse ja lipun kautta.