TURVALLISUUS

ClinicSoftware.com suhtautuu yksityisyyteesi ja tietoturvaan erittäin vakavasti. Tietosuojalaki Rekisteröity. Https-turvasertifikaatit ja salattu kaikki yhteydet. Plus Two-Factor Auth App; SMS; Puhelu; Google Authenticator suojaa ja turvaa.

Kaikki viestintä palvelimiemme kanssa on salattu SSL/TLS (Transport Layer Security) -tekniikalla, ja tietokeskus sijaitsee Canary Wharfissa Lontoossa.
Noudatamme alan uusimpia standardeja ja ohjeita asiakkaidemme tietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä.

Turvallisuuden parantamiseksi tarjoamme myös mahdollisuuden käyttää kaksitekijätodennusta,
Pankit ovat myös toteuttaneet tämän ominaisuuden vaatimalla sinua käyttämään erillistä laitetta, puhelimesi sovellusta tai tekstiviestikoodin vahvistusta, kun kirjaudut pankkitilillesi.
Kun se on aktivoitu, vaikka joku varastaisi salasanasi, hän ei voi käyttää ohjelmistoa ilman toista todennusmekanismia.

Toteutamme kaksitekijätodennuksen käyttämällä:

 • TOTP (Time-based One-time Password Algorithm) käyttämällä Google Authenticator -sovellusta puhelimessasi, Tämä menetelmä luo 30 sekunnin välein ainutlaatuisen koodin, joka on syötettävä sisäänkirjautumisen yhteydessä. Käyttöönotto on yksinkertaista: lisää TOTP-todennusmenetelmä ohjelmistosta ja skannaa sitten QR-koodi matkapuhelimellasi Google Authenticator -sovelluksesta. Kun asennus on valmis, sinua pyydetään joka kerta, kun kirjaudut ohjelmistoon, syöttämään 6-numeroinen koodi, joka päivittyy 30 sekunnin välein puhelimestasi ohjelmistoon kirjautumisen vahvistamiseksi. Tämä menetelmä ei edellytä internet-yhteyttä puhelimessa.
 • Duo Security (duo.com) -integraatio: Duo Security on maailmanlaajuisesti johtava turvallisen pääsyn ratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa kattavan tietoturvaratkaisun, jonka avulla käyttäjät voivat tunnistautua:
  • Duo Push-ilmoitukset
  • Duo Mobile -salasanat
  • Puhelinsoitto
  • SMS-koodit
  • U2F-tunnisteet (esim. Yubico)
  • Laitteistokyltit

Voit myös asettaa rajoituksia käyttöjärjestelmille, levyn salaukselle, peukaloiduille laitteille (esim. rootatut android-laitteet tai jail-broken iPhonet/iPadit), sormenjälkitunnistukselle ja muille.

Käytettävyyden varmistamiseksi käytämme palveluntarjoajamme pilvi-VPS-palvelimia, joilla on korkeimmat tekniset tiedot, ja jos yksi virtuaalipalvelin kärsii katkoksesta, tietosi siirretään välittömästi live-koneelle ilman keskeytyksiä. Käytämme tietokantojen replikointia ja varmuuskopioimme tietokannat päivittäin erilliselle palvelimelle.

 

MIKSI ClinicSoftware.com?


 
 

Yhdistä pisteet

"Clinic Software®.com on täysin kattava SaaS (Software as a Service) pilvipohjainen, joka on luotu auttamaan yrityksiä ja ajanvaraukseen perustuvia yrityksiä, jotka ovat minkä tahansa toimialan ja koon, kuten klinikoita, kylpylöitä ja kampaamoita, työkaluilla, jotka auttavat kasvattamaan myyntiä, säästämään aikaa ja organisoitumaan."

KYSY KYSYMYKSIÄSI