Нашите партньори


 
 

 

Това са нашите текущи интеграции и партньори. Усъвършенстваме софтуера си всеки ден, като пренасяме съществуващите функции на следващо ниво, създаваме нови функции и си партнираме с други компании, за да гарантираме безпроблемното функциониране на вашия бизнес.

 
 

Paypal

PayPal Holdings, Inc. е американска компания, управляваща световна система за онлайн плащания, която поддържа онлайн парични преводи и служи като електронна алтернатива на традиционните хартиени методи като чекове и парични преводи.

 

Mailchimp

MailChimp е прост софтуер за маркетинг на имейли (EMS), който ви дава редица лесни възможности за проектиране, изпращане и запазване на шаблони на вашите имейли.

 

Yubico

YubiKey е хардуерно устройство за удостоверяване, произведено от Yubico, което поддържа еднократни пароли, криптиране и удостоверяване с публичен ключ, както и протоколите Universal 2nd Factor и FIDO2, разработени от FIDO Alliance.

GoCardless

GoCardless е лесният начин за събиране на директен дебит. Вече обслужва повече от 30000 предприятия и е идеален за периодично фактуриране и фактуриране на B2B.

Stripe

Stripe е технологична компания със седалище в Сан Франциско, Калифорния. Софтуерът на компанията позволява на физически и юридически лица да извършват и получават плащания по интернет. Stripe предоставя техническата, превантивната за измами и банковата инфраструктура, необходима за функционирането на системите за онлайн плащания.

Aweber

Aweber е лесен за използване инструмент за маркетинг на имейли и автоматичен отговорник.

Treatwell

Treatwell е начин за резервиране на срещи за фризьорство и красота. Разгледайте над 10 000 салона и спа центъра, прочетете отзиви и резервирайте перфектното лечение 24/7.

Duo

Duo Security е доставчик на базирани в облака услуги за двуфакторно удостоверяване.

Xero

Xero е технологична компания, която предлага базирана в облака счетоводна софтуерна платформа за малки и средни предприятия.

Braintree by PayPal

Braintree, подразделение на PayPal, е компания, базирана в Чикаго, която е специализирана в мобилни и уеб платежни системи за компании за електронна търговия. На 26 септември 2013 г. компанията е придобита от PayPal.

SurveyGizmo

SurveyGizmo е платформа за събиране на данни на корпоративно ниво, която вече повече от десет години подпомага вземането на информирани решения. Съчетавайки гъвкав, интуитивен софтуер с приятелски, лесно управляем потребителски интерфейс, SurveyGizmo създаде перфектния инструмент за данни за вас и целия ви екип.

Mandrill

Mandrill е платформа за транзакционни имейли. Това е мощна услуга за доставка, която може да се използва за персонализирани имейли от типа "едно към едно" за електронна търговия и автоматизирани имейли за транзакции, като например възстановяване на парола, потвърждение на поръчка и съобщения за добре дошли.

PaymentSense

PaymentSense е доставчик на платежни услуги за търговци.Той ви дава възможност да разполагате с машини с чип и пин.

Apple Store

App Store е платформа за цифрово разпространение на мобилни приложения за операционната система iOS, разработена и поддържана от Apple Inc. Магазинът позволява на потребителите да разглеждат и изтеглят приложения, разработени с комплекта за разработка на софтуер за iOS на Apple.

Google Play

Google Play е услуга за цифрово разпространение, управлявана и разработвана от Google LLC. Той служи като официален магазин за приложения за операционната система Android, като позволява на потребителите да разглеждат и изтеглят приложения, разработени с помощта на комплекта за разработка на софтуер за Android и публикувани от Google.

Zapier

Zapier е корпорация и уеб базирана услуга, която позволява на крайните потребители да интегрират уеб приложенията, които използват.

Microsoft Azure

Майкрософт е водещ световен доставчик на компютърен софтуер, хардуер за компютърни, мобилни и игрови системи и облачни услуги. Корпоративната централа на Microsoft се намира в Редмънд, Вашингтон, и има офиси в повече от 60 държави.

Office365

Office 365 е интегриран набор от приложения и услуги, създаден, за да ви помогне да преследвате страстите си и да развивате бизнеса си. Той предлага и възможност за изпращане на криптирани имейли.

Google Анализ

С Google Analytics можете да измервате възвръщаемостта на инвестициите в рекламата, както и да проследявате сайтовете за Flash, видеоклипове, социални мрежи и много други.

Карти на Google

Google Maps е уеб картографска услуга, разработена от Google. Той предлага сателитни изображения, въздушни снимки, улични карти. С помощта на упътването "стигнете дотук" можете да намерите бизнеса си по-лесно.

Автентификатор на Google

Google Authenticator е софтуерен автентификатор, който реализира услуги за проверка в две стъпки, използвайки алгоритъма за еднократна парола, базиран на времето, и алгоритъма за еднократна парола, базиран на HMAC, за удостоверяване на потребителите на мобилни приложения от Google.