Да направим заедно красиво партньорство с големи награди

Партньорската програма на Clinic Software® .com ви възнаграждава с редица предимства, които можете да приспособите към собствените си бизнес цели.
Създадохме я, за да ви направи още по-успешни - независимо от размера на бизнеса ви и значението на иновациите за вас.

 

Привличане на нови клиенти

Като партньор на Clinic Software®.com вашият бизнес ще бъде включен в нашия уебсайт с търговска марка и ще бъде видим за хиляди потенциални нови клиенти на вашия бизнес.

 

Помогнете на клиентите си да получат плащане

Партнирайки си с Clinic Software®.com, вашите клиенти ще могат да увеличат продажбите си, да спестят време и да се организират от Великобритания и чужбина.

 
BECOME A PARTNER
 

Защо да си партнирате с нас?

Награден като най-иновативното цялостно софтуерно решение за клиники, салони и спа центрове, Clinic Software ®.com дава на цялата ви компания 360-градусов поглед върху клиентите, срещите и улеснява сътрудничеството в цялата ви организация, като ви помага да изградите силни взаимоотношения с клиентите, за да управлявате и развивате бизнеса си без затрудненията, свързани с традиционните доставчици, и да разполагате с цялостно решение в облака.

 

Увеличете клиентската си база

Привлечете повече нови потенциални клиенти и превърнете повече безплатни изпитания в платени клиенти в Обединеното кралство, но и по целия свят с няколко кликвания, като използвате нашата автоматизирана система за поръчки.

 

Намаляване на оттеглянето на клиенти

Задръжте повече съществуващи клиенти, като ги накарате да се ангажират по-добре с вашия продукт и в същото време с нашия продукт, благодарение на което клиентът ще получи повече стойност за парите си.

 

Разработване на нови източници на приходи

Насочете клиентите си към нас и можете да печелите комисионна от таксите за транзакциите за първоначалния софтуерен лиценз, но и периодична месечна комисионна.

 
 

Глобален обхват

Клиентите ви ще могат да използват софтуера от всяка страна, навсякъде и по всяко време, без да се налага да вършат допълнителна работа или да губят време с допълнителен софтуер.

 

Ще бъдете в добра компания, като използвате нашите партньори и нашите интеграции, за да получите още по-голяма стойност.

 

Още индустрии, които могат да си партнират с ClinicSoftware.com:

Клиники, салони, спа центрове, фитнес зали, клубове, танци, инструктори, клубове за членство, вериги, франчайзополучатели, счетоводство, управление на бизнеса, имоти, резервационни услуги и много други...

 

Какъв партньор сте вие?

 

Партньор за интеграция

Дайте възможност на клиентите си да получават заплащане от вашия софтуер, продавайте лицензи и обработвайте програмата за дистрибутори.

 

Търговски партньор

Насочвайте клиенти към ClinicSoftware.com или провеждайте съвместни маркетингови кампании с нас и споделяйте приходите.

 

Партньор по изпълнението

Предоставяне на технически услуги за интегриране на ClinicSoftware.com в системите на клиентите чрез нашия API.

 
 

Започнете партньорството си днес и променете света

 

Ако смятате, че вашият бизнес може да се възползва от партньорството с ClinicSoftware.com, моля, свържете се с нас - ще се радваме да ви помогнем и да предоставим повече информация.

 
CONTACT SALES
 

Започнете да развивате бизнеса си днес

 

Понеделник: 8:30 – 18:00 ч.
Вторник:
8:30 – 18:00 ч.
Сряда:
8:30 – 18:00 ч.
Четвъртък:
8:30 – 18:00 ч.
Петък:
8:30 – 18:00 ч.
Събота: затворено
Неделя: затворено

 

На разположение сме от 9:00 до 18:00 ч. от понеделник до петък

 

Да започнем едно красиво партньорство

 
JOIN THE PROGRAMME