HVORFOR ClinicSoftware.com?


 
 


Forbind prikkerne


"Clinic Software®.com er et fuldt omfattende SaaS (Software as a Service) i skybaseret cloudbaseret software, der er skabt til at hjælpe virksomheder og aftalebaserede virksomheder af enhver branche og størrelse, såsom klinikker, kurbade og saloner, med værktøjer, der hjælper med at øge salget, spare tid og få organiseret." 

VÆLG KLIENTER


 
 

Skinsmiths

"De vil komme med deres anbefalinger, og I vil have en diskussion om, hvordan løsningen ser ud, hvordan den vil se ud på klinikniveau, og så er den skalerbar og kan udbredes i hele systemet. Det er hurtigt, og det er problemfrit."

 
 
 
 

Cosmebeauté

"Jeg er glad for, at jeg valgte at migrere med ClinicSoftware.com. Tingene bliver ordnet meget hurtigt, jeg har haft tilfælde, hvor jeg har måttet tilføje samtykkeerklæringer til nye behandlinger, og de er blevet tilføjet inden for en time, fordi jeg har haft patienter, der ventede. Det er en rigtig god service."

 
 
 

Rtwskin


"Jeg vil gerne sige, at det første punkt, der virkelig er imponerende, er hurtigheden, for at være ærlig over for dig. Fordi vi har brugt andre programmer og har også set forskellige demoer, men i sammenligning med ClinicSoftware.com er ClinicSoftware.com meget hurtig, så alt, hvad vi gør, hver handling, vi foretager i programmet, uanset om det er dagbogen, rapporten eller noget andet, er meget hurtigt, og det er det, jeg virkelig kan lide, og jeg tror, det er det, der adskiller ClinicSoftware.com fra andre programmer".

 
 

Pulse Light Clinic

"I marts havde vi en stor stigning i antallet af forespørgsler, men vores konsultationer passede ikke til det, men i det øjeblik vi startede online-reservationer med ClinicSoftware.com, steg konsultationerne bare gennem taget. Det har bogstaveligt talt ændret sig så meget. Dette online-reservationssystem fungerer så godt, da det er en øjeblikkelig online ting. Funktionaliteten er perfekt, der er intet at ændre."

Spa St George's Hill

"ClinicSoftware.com vil med garanti øge din rentabilitet og giver dig mulighed for at få fuld kontrol over alle aspekter af din praksis."

 

Bloom Dubai Æstetik- og laserklinik i Dubai

"Jeg har været til møder med mange forskellige virksomheder her i Dubai og i Storbritannien, men de fleste af dem var ikke rigtig villige til at tilpasse eller foretage ændringer, de havde en fast software, som de bare ville have, at den skulle bruges på den måde, så man var nødt til at tilpasse sig dem. ClinicSoftware.com var de eneste, der var villige til at tilpasse sig dig og den måde, du fungerer på, og den måde, du ønskede, at din klinik skulle fungere på, så det gør det til noget særligt."

 

Epilium & Skin Clinic

"Jeg bliver nødt til at vælge iPad-funktionerne. Vi kobler iPad'en direkte til systemet, og kunderne kan underskrive med fingrene. Der er ingen papir og ingen scanning, så det er meget nemt for os."

 

Massagem CityLux

"De er langt den mest avancerede kliniksoftware i branchen. De har fantastiske funktioner, der er nemme at bruge; ikke kun for dit kontorhold, men også for vores terapeuter. Vi har også en mobilapplikation, som er virkelig nem at bruge, og som gør det muligt for kunderne at foretage reservationer direkte fra deres telefon."

 

Laserclinics Norway (Laserklinikker Norge)

"Jeg er virkelig tilfreds, jeg synes, det er meget intuitivt og nemt at arbejde med, det er professionelt, og det gør vores arbejde lettere. Når vi nu laver aftaler, kan vi blot tilføje alle de nødvendige noter ét sted, og vi har nu også mulighed for at tage før- og efterbilleder."

 

Victoria Eva

"Min mening : godt program, meget praktisk at bruge, meget nemmere end andre programmer, som vi har prøvet; jeg vil ikke nævne navnene. Softwaren er fleksibel, og de har altid god support, og de kan tilpasse programmet til salonens behov og ønsker "

So Glam

"Grunden til, at vi valgte ClinicSoftware.com, var, at det skiller sig ud fra de andre. Jeg har tidligere brugt et par forskellige softwareløsninger, men jeg føler, at dette er den bedste, da den dækker alle aspekter af virksomheden. Mine yndlingselementer er historien. Som virksomhedsejer er det vigtigt at kunne se alle problemerne i løbet af dagen, så det er en af de bedste funktioner at kunne gå tilbage og se historikken og se, hvad der er blevet taget "

 

Bodycraft London

"For nylig ønskede jeg at reklamere for et tilbud til vores faste kunder, så jeg sendte dem et tilbud med 20 % rabat, hvis de bookede tirsdag og onsdag. Vi oplevede en masse ombookinger umiddelbart efter. Det meste af den markedsføring, jeg laver gennem ClinicSoftware.com, er markedsføringsløsninger som nyhedsbrev, sms-beskeder, loyalitetskort, gavekort og mange flere. Vi får langt færre udeblivelser på grund af budskaberne.... Vi har øget salget med 400 %. En kæmpe tak! "

 

Vacu Fitness Gym & Beauty Clinic

"ClinicSoftware.com er fantastisk, ikke kun fordi det er den bedste software på markedet, men også på grund af de mennesker, der arbejder der. Når jeg kontakter ClinicSoftware.com , er de mennesker, jeg taler med, altid glade for at hjælpe mig, og der er intet, de ikke kan gøre. De vil tilføje skræddersyede funktioner i softwaren, som er skræddersyet udelukkende til din virksomhed " 

Laze Away Aesthetic Centre

"Som leder er min favoritfunktion rapporterne, da de gør mit liv meget nemmere. Jeg vil sige, at bookingsystemet er meget komplet. Onlinebooking er min anden favoritfunktion, da den hjælper meget for kunder, der ikke har en idé om, hvornår de ønsker at bestille deres tid. Med et online-reservationssystem kan kunderne selv tjekke, da online-reservationssiden er åben 24/7".

 

Gemini Hair & Beauty

"ClinicSoftware.com er rimeligt prissat, og vi har fundet det meget bedre end andre tjenester derude. Vi havde et system før, som var meget dårligt, og kundeservicen var helt forfærdelig. Vi er gået over til ClinicSoftware.com, og vi synes, at det er rigtig godt."

 

Spa Junkie - FACEGYM

"Som enhver succesfuld virksomhed har vi konstant kunder, der kommer ind og ud, booker aftaler, ombooker dem og aflyser dem. Det kan blive meget skørt, men ClinicSoftware.com hjalp mig med at organisere mine aftaler ved hjælp af dagbog. Det har også hjulpet mig med at administrere mit personale ved hjælp af funktionerne i turnusplanen."

Er du klar til din egen succeshistorie? Lad os besvare dine spørgsmål! Vi er med jer på denne rejse, hvert eneste skridt på vejen.