Vores Partnere


 
 

 

Her er vores nuværende integrationer og partnere. Vi forbedrer vores software dag for dag ved at tage eksisterende funktioner til det næste niveau og ved at skabe nye funktioner og ved at samarbejde med andre virksomheder for at sikre, at din virksomhed kører problemfrit.

 
 

Paypal

PayPal Holdings, Inc. er en amerikansk virksomhed, der driver et verdensomspændende online betalingssystem, der understøtter online pengeoverførsler og fungerer som et elektronisk alternativ til traditionelle papirmetoder som checks og postanvisninger.

 

Mailchimp

MailChimp er et simpelt e-mailmarkedsføringsprogram (EMS), som giver dig en række nemme muligheder for at designe, sende og gemme skabeloner til dine e-mails.

 

Yubico

YubiKey er en hardware-autentifikationsenhed fremstillet af Yubico, der understøtter engangskoder, kryptering og autentifikation med offentlige nøgler samt protokollerne Universal 2nd Factor og FIDO2, der er udviklet af FIDO Alliance.

GoCardless

GoCardless er den nemme måde at opkræve direkte debitering på. Den er allerede til rådighed for mere end 30000 virksomheder og er perfekt til tilbagevendende fakturering og B2B-fakturering.

Stripe

Stripe er en teknologivirksomhed med hovedsæde i San Francisco, Californien. Deres software gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder at foretage og modtage betalinger via internettet. Stripe leverer den tekniske infrastruktur til forebyggelse af svig og bankinfrastruktur, der er nødvendig for at drive online betalingssystemer.

Aweber

Aweber er et brugervenligt værktøj til e-mailmarketing og autoresponder.

Treatwell

Treatwell er en måde at bestille frisør- og skønhedsaftaler på. Gennemse over 10.000 saloner og spas, læs anmeldelser, og book din perfekte behandling 24/7.
.

Duo

Duo Security er en leverandør af cloud-baserede to-faktor-autentificeringstjenester.

Xero

Xero er en teknologivirksomhed, der tilbyder en cloud-baseret regnskabssoftwareplatform til små og mellemstore virksomheder.

Braintree by PayPal

Braintree, en afdeling af PayPal, er en virksomhed med base i Chicago, der er specialiseret i betalings- og webbetalingssystemer til e-handelsvirksomheder. Virksomheden blev overtaget af PayPal den 26. september 2013.

SurveyGizmo

SurveyGizmo er en dataindsamlingsplatform på virksomhedsniveau, som har givet mulighed for informeret beslutningstagning i over ti år. Ved at kombinere fleksibel, intuitiv software med en venlig, let administreret brugergrænseflade har SurveyGizmo skabt det perfekte dataværktøj til dig og hele dit team.

Mandrill

Mandrill er en transaktionel e-mailplatform. Det er en effektiv leveringstjeneste, der kan bruges til personlige, individuelle e-handels-e-mails og automatiserede transaktions-e-mails som f.eks. nulstilling af adgangskoder, ordrebekræftelser og velkomstbeskeder.

PaymentSense

PaymentSense er en udbyder af betalingstjenester til købmænd.Det giver dig mulighed for at have chip og pin-maskiner.

Apple Store

App Store er en digital distributionsplatform, der er udviklet og vedligeholdes af Apple Inc. for mobilapps på virksomhedens iOS-operativsystem. Butikken giver brugerne mulighed for at gennemse og downloade apps, der er udviklet med Apples iOS-softwareudviklingskit.

Google Play

Google Play er en digital distributionstjeneste, der drives og udvikles af Google LLC. Den fungerer som den officielle app-butik for Android-operativsystemet og giver brugerne mulighed for at gennemse og downloade programmer, der er udviklet med Android-softwareudviklingskittet og offentliggjort af Google.

Zapier

Zapier er et selskab og en webbaseret tjeneste, der giver slutbrugerne mulighed for at integrere de webapplikationer, de bruger.

Microsoft Azure

Microsoft er en førende global leverandør af computersoftware, hardware til computer-, mobil- og spilsystemer og cloud-tjenester. Microsofts hovedkvarter ligger i Redmond, Washington, og selskabet har kontorer i mere end 60 lande.

Office365

Office 365 er en integreret oplevelse af apps og tjenester, der er designet til at hjælpe dig med at udleve din passion og udvikle din virksomhed. Det giver også mulighed for at sende krypterede e-mails.

Google Analytics

Google Analytics giver dig mulighed for at måle din reklame ROI samt spore dine Flash-, video- og sociale netværkssider og meget mere.

Google Maps

Google Maps er en webkorttjeneste, der er udviklet af Google. Det tilbyder satellitbilleder, luftfotos og gadekort. Ved at bruge vejvisningen kan din virksomhed lettere finde frem til dig.

Google Authenticator

Google Authenticator er en softwarebaseret autenticator, der implementerer totrinsbekræftelsestjenester ved hjælp af den tidsbaserede algoritme for engangsadgangskode og den HMAC-baserede algoritme for engangsadgangskode til autentificering af brugere af Googles mobilapplikationer.