Våra Partners


 
 

Detta är våra nuvarande integrationer och partners. Vi förbättrar vår programvara dag för dag genom att ta befintliga funktioner till nästa nivå, skapa nya funktioner och samarbeta med andra företag för att se till att din verksamhet fungerar smidigt.

 
 

Paypal

PayPal Holdings, Inc. är ett amerikanskt företag som driver ett världsomspännande onlinebetalningssystem som stödjer penningöverföringar online och fungerar som ett elektroniskt alternativ till traditionella pappersmetoder som checkar och postanvisningar.

 

Mailchimp

MailChimp är en enkel programvara för e-postmarknadsföring (EMS) som ger dig ett antal enkla alternativ för att utforma, skicka och spara mallar för dina e-postmeddelanden.

 

Yubico

YubiKey är en hårdvaruautentiseringsenhet som tillverkas av Yubico och som stöder engångslösenord, kryptering och autentisering med offentliga nycklar samt protokollen Universal 2nd Factor och FIDO2 som utvecklats av FIDO Alliance.

GoCardless

GoCardless är det enkla sättet att samla in autogiro. Den har redan betjänat mer än 30000 företag och är perfekt för återkommande fakturering och B2B-fakturering.

Stripe

Stripe är ett teknikföretag med säte i San Francisco, Kalifornien. Deras programvara gör det möjligt för privatpersoner och företag att göra och ta emot betalningar via Internet. Stripe tillhandahåller den tekniska infrastrukturen, bedrägeribekämpning och bankinfrastruktur som krävs för att driva betalningssystem online.

Aweber

Aweber är ett lättanvänt verktyg för e-postmarknadsföring och autosvar.

Treatwell

Treatwell är ett sätt att boka frisör- och skönhetstider. Bläddra bland över 10 000 salonger och spa, läs recensioner och boka din perfekta behandling dygnet runt.

Duo

Duo Security är en leverantör av molnbaserade tjänster för tvåfaktorsautentisering.

Xero

Xero är ett teknikföretag som erbjuder en molnbaserad programvara för redovisning för små och medelstora företag.

Braintree by PayPal

Braintree, som är en del av PayPal, är ett företag i Chicago som specialiserar sig på betalningssystem för mobil och webb för e-handelsföretag. Företaget förvärvades av PayPal den 26 september 2013.
.

SurveyGizmo

SurveyGizmo är en plattform för datainsamling på företagsnivå som har bidragit till ett välgrundat beslutsfattande i över tio år. Genom att kombinera flexibel, intuitiv programvara med ett vänligt och lätthanterligt användargränssnitt har SurveyGizmo skapat det perfekta datavärdskapet för dig och hela ditt team.

Mandrill

Mandrill är en plattform för transaktionsbaserad e-post. Det är en kraftfull leveranstjänst som kan användas för personliga e-postmeddelanden för e-handel och automatiserade e-postmeddelanden för transaktioner, t.ex. för återställning av lösenord, orderbekräftelser och välkomstmeddelanden.

PaymentSense

PaymentSense är en betalningsleverantör som tillhandahåller betaltjänster för handlare.Det ger dig möjlighet att ha chip- och pin-maskiner.

Apple Store

App Store är en digital distributionsplattform som utvecklas och underhålls av Apple Inc. för mobilappar i operativsystemet iOS. I butiken kan användarna bläddra bland och ladda ner appar som utvecklats med Apples iOS-programvaruutvecklingskit.

Google Play

Google Play är en digital distributionstjänst som drivs och utvecklas av Google LLC. Det är den officiella appbutiken för operativsystemet Android, där användare kan bläddra bland och ladda ner program som utvecklats med Android Software Development Kit och publicerats av Google.

Zapier

Zapier är ett företag och en webbaserad tjänst som gör det möjligt för slutanvändare att integrera de webbprogram de använder.

Microsoft Azure

Microsoft är en ledande global leverantör av dataprogram, hårdvara för dator-, mobil- och spelsystem samt molntjänster. Microsofts huvudkontor ligger i Redmond, Washington, och företaget har kontor i mer än 60 länder.

Office365

Office 365 är en integrerad upplevelse av appar och tjänster som är utformade för att hjälpa dig att följa din passion och utveckla ditt företag. Det ger också möjlighet att skicka krypterad e-post.

Google Analytics

Med Google Analytics kan du mäta avkastningen på din annonsering och spåra dina Flash-, video- och sociala nätverkssajter och mycket mer.

Google Maps

Google Maps är en karttjänst som utvecklats av Google. Här finns satellitbilder, flygfotografier och gatukartor. Med hjälp av Get Here-vägbeskrivningar kan du hitta ditt företag lättare.

Google Authenticator

Google Authenticator är en mjukvarubaserad autentiserare som implementerar tvåstegsverifieringstjänster med hjälp av tidsbaserad algoritm för engångslösenord och HMAC-baserad algoritm för engångslösenord, för att autentisera användare av Googles mobilapplikationer.