VANLIGA FRÅGOR

F: Finns er tekniska support i Storbritannien?  
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Ja. Vår tekniska support finns i London, Storbritannien.

F: Min verksamhet är inte en skönhetsklinik eller frisörklinik men jag vill ändå använda ClinicSoftware, är det möjligt? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Ja. Absolut. Även om ClinicSoftware har utformats för skönhets- och hårbranschen kan det fortfarande användas för att driva alla verksamheter som är tidsbeställda, till exempel sminkartister, hälsocenter, yogastudior, solarier, Medical Spas, boxträning, dans, fitness, pilates, kampsport, idrottsutövning, sjukgymnastik, hälsoklubbar, permanent smink och många fler.

F: Varför välja Complete Clinic Software från ClinicSoftware? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Upptäck vad som gör oss bäst. ClinicSoftware passar nya kliniker, medelstora och stora kliniker som är redo att starta och gå vidare till nästa nivå av den mest professionella affärshanteringen för hår- och skönhetsbranschen. När du väljer ClinicSoftwares kompletta programvara för klinikbokning får du inte bara vår mest uppdaterade programvara. Vi tillhandahåller inbyggda dagbokningsprogram, POS, produktlager, kundhanteringssystem, SMS-marknadsföring, marknadsföring online, personalplanering, onlinebokning och mer än 60+ fantastiska funktioner för att hantera ditt företag på en professionell nivå. Alla fantastiska funktioner finns på vår sida med funktioner i huvudmenyn.

F: Varför är ClinicSoftware bättre än andra klinikprogram? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Det finns många anledningar: Över 10 års erfarenhet av att bygga mjukvaruprodukter baserat på kundnöjdhet har gjort det möjligt för oss att utveckla den mest kompletta och uppdaterade mjukvaran för hår- och skönhetsbranschen.
Fullständigt stöd och sömlös integration för PC, Windows, Mac, bärbar dator och surfplatta med ett tillägg för onlinebokning som är helt responsivt för stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och smarttelefoner. I molnet. Allt fungerar tillsammans i realtid, när som helst och var som helst. Plus en massa bra funktioner. Inga problem, inget krångel, inget mer tidsspillan. Bara förmåner. Dessutom den bästa tekniska supporten.

F: Vem är ClinicSoftware för? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: För salongsägare som uppgraderar från äldre system är ett stort antal kliniker redan datoriserade. Tekniken förändras, de system som var bra för fem år sedan är mycket gamla i dagens läge och kommer snart att vara utdöda! In Cloud Ny teknik är ett måste för att behålla en konkurrensfördel. Det är dags för förändring och för att se vad den senaste tekniken har att erbjuda ditt företag. Ofta är detta billigare än att fortsätta med gamla system.
För dig som för första gången öppnar ett nytt företag inom skönhets- och hårbranschen kan det vara en spännande tid. Att välja rätt programvara kan göra hela skillnaden mellan framgång och misslyckande. ClinicSoftware effektiviserar din klinikverksamhet när den växer.

För stora företag med flera filialer. Oavsett om du driver ett fåtal kliniker eller om du bara planerar din andra filial av din klinik . Programvaran ClinicSoftware är ett system som är utformat med allt-i-ett-byggd gruppfunktionalitet från första steget. Det som var svårt eller tidskrävande med dina befintliga system är inte längre svårt, nu sparar du tid.
För salongsägare som tar de första stegen in i tekniken. Du kan komma igång på nolltid och programvaran kommer att spara tid och hjälpa dig att hantera ditt företag mycket effektivt och generera vinst och fler kunder.
För dig som driver någon verksamhet som är tidsbestämd, till exempel skönhetsklinik, frisörsalong, spa, estetisk klinik, make up-artister, hälsocenter, yogastudior, solarier, medicinska spa, boxträning, dans, fitness, pilates, kampsport, idrottsutövning, sjukgymnastik, hälsoklubb, permanent smink och många fler.

F: Vad är fjärråtkomst? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Fjärråtkomst är möjligheten att få tillgång till programvaran på distans. I företag kan personer på filialer, distansarbetare och personer som reser behöva ha tillgång till sin verksamhet. Med den här funktionen har du tillgång till din dator från kontoret, hemmet och till och med från semestern.

 
 
 

F: Kan jag registrera detaljhandelsförsäljning i ClinicSoftware? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Ja. Möjligheten att registrera detaljhandelsförsäljning finns i ClinicSoftware.

F: Hur ändrar jag den e-postadress som jag har registrerat mig med? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Vi tar säkerheten på allvar på ClinicSoftware, så e-postadressen måste ändras av en av våra supporttekniker. Använd kontaktformuläret och ange uppgifter om den befintliga e-postadressen och den nya e-postadressen. Observera att ditt lösenord förblir detsamma.

F: Hur kan jag använda funktionen/tillägget för onlinebokning och lägga till den på min webbplats?
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Om du har köpt tillägget Online Booking, kontakta vårt supportteam så får du all information och din unika länk för att börja ta emot onlinebokningar från dina kunder. Det tar bara två timmar att installera detta tillägg.

F: Hur kan jag prova tillägget för onlinebokning innan jag lägger till det på min webbplats?
S: Stöd Clinic SoftwareUK: När du har en licens för vår programvara kan du prova tillägget för onlinebokning när som helst. För att prova tillägget för onlinebokning, lägg till dig själv som kund i ClinicSoftware och se till att du anger din e-postadress i kundregistret, skicka sedan ett e-postmeddelande till våra supporttekniker så skickar vi dig direktlänken till tillägget för onlinebokning.

F: Jag vill utöka mitt företag, kan jag lägga till fler anställda? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Ja. Absolut. Du vill ha fler kunder och därmed mer personal, därför har vår specifika programvara ingen gräns för hur många kunder och hur många anställda du kan ange, och dessutom har vi alla våra fantastiska funktioner och rapporteringsmöjligheter.

F: Jag kommer att arbeta färre timmar, jag kommer att spara tid genom att använda den här programvaran? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Ja. Med vår programvara sparar du mycket tid och arbete och kan hålla ett öga på klinikens inriktning och lönsamhet utan att behöva vara på plats hela tiden, hemifrån, från din semester eller till och med från ett annat land. Din anställde kommer att kunna utföra en del av de uppgifter som du normalt sett skulle behöva göra, tack vare programvarans funktioner.

F: Jag har redan en dator installerad på min klinik, kan jag använda den här datorn eller måste jag köpa en ny dator? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Om du har en dator på din klinik behöver du inte köpa en ny dator. Ja, du kan använda din dator med vår programvara.

F: Jag skulle vilja använda den här programvaran som POS (point of sale) och totalhantering, är det möjligt? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Annan programvara för kliniker finns i två huvudkategorier, POS (point of sale) och "Total Management Software Control", men vår programvara är allt i en lösning med POS-funktioner (point of sale) från försäljning, tidsbok, kassa, till en Total Management Control och din skönhetsklinik ska fungera effektivare och mer lönsamt med alla fantastiska funktioner som nämns i huvudmenyn.

F. Hur hjälper tillägget för textmeddelanden mitt företag? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Genom att spara tid och pengar. Här är vad några användare redan har berättat för oss:

"Det är mycket enklare och snabbare att bekräfta våra möten via sms än att ringa upp folk. Det tog mycket tid, vi ringde inte alltid alla samtal och kom aldrig fram till alla. Vissa personer uppskattade inte samtalet eftersom de var på jobbet eller upptagna. Det är mycket mer diskret att använda sms och vi kan bekräfta alla möten för nästa dag på en minut eller två. Att ringa skulle ta upp klinikens telefonlinje, ta två eller tre timmar och kosta oss mer på telefonräkningen än vad vi betalar för sms:en."

"Kunderna gillar att få påminnelserna eftersom de ibland berättar att de skulle ha glömt. En del ringer eller sms:ar tillbaka och bokar om, vilket är bättre än att inte dyka upp eftersom vi då kan erbjuda en avbokningstid till personer på vår lista."

"Om vi har luckor i våra bokningar skickar vi ut sms till kunder som vi inte har sett på ett tag och erbjuder dem ett kampanjpris just för de lugna perioderna. Det fungerar bra och vi måste vara försiktiga så att vi inte skickar ut för många sms för att inte göra kunderna besvikna när vi är 100 procent uppbokade."

"Vi skickar en del kunder till oss via e-post eller sms för att se om de är nöjda eller om vi kunde ha gjort något annorlunda eller bättre för dem."

F: Vad är skillnaden mellan utgåvorna av ClinicSoftware? Jämförelse av upplagor ? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Våra klinikprogramversioner passar alla kliniker och alla budgetar.

F: Nyfiken på ClinicSoftware? 
S: Stöd Clinic SoftwareUK: Bra! Nyfikenhet är ett tecken på intelligens! Läs vad våra fantastiska uber genius-medlemmar säger om oss i recensionerna och när du är övertygad kan du kolla in våra programvaruutgåvor.

 

ENDAST FÖR BEFINTLIGA KUNDER

Klicka här om du vill ställa en fråga till supportavdelningen.

Stöd: 24/7 via e-post och biljett.