Volledig responsieve online reservering

Open uw kliniek 24/7/365 voor nieuwe afspraken met de meest effectieve, volledig responsieve online boekingssoftware voor klinieken op de markt.

Met de volledig geïntegreerde Online Booking Software Add-on kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar afspraken maken en vooruitbetalingen doen zonder het risico van overlappingen of dubbele boekingen.

Laat uw klanten online afspraken maken, waardoor de bekendheid en beschikbaarheid van uw diensten toeneemt. Klanten die online boeken, maken uw baliepersoneel vrij en kunnen meer gebruik maken van de marketingfuncties van onze software.

Geautomatiseerd boeken betekent dat bevestigde boekingen rechtstreeks in het afsprakenboek worden ingevoerd, en niet alleen een boekingsaanvraag. Online Booking Software heeft een slim systeem ingebouwd dat het personeel beheert en ervoor zorgt dat ze niet te veel worden toegewezen.

De diensten en het personeel die online worden aangeboden, kunnen volledig door de kliniek worden geconfigureerd. Optioneel kan de software voor onlineboekingen kosten aan een dienst koppelen of een aanbetaling doen.

Elke boeking wordt bevestigd met een e-mail en Online Booking Software heeft ingebouwde ondersteuning voor SMS-afspraak berichten en stelt de kliniek in staat om de details van het bericht en de levering schema te controleren.

Met online reserveringssoftware kunnen klanten van de kliniek de status van hun afspraken bekijken via hun eigen online account.

Volledig mobiel responsief om ook onderweg afspraken te kunnen maken. 

VERGEET NIET MOBIEL TE DENKEN

Als u softwareoplossingen overweegt, is het belangrijk te bedenken dat het moderne team altijd aan staat, altijd verbonden is, en ongelooflijk mobiel is.

Wanneer u een nieuw hulpmiddel overweegt, met inbegrip van ClinicSoftware.com, moet u ervoor zorgen dat de technologie deze verschuiving in productiviteit bevordert en past in de bestaande werkstroom van uw team.

Mobiele Software Gereedschap

Als u naar softwaretools kijkt, zult u merken dat er maar weinig zijn met functionele mobiele componenten.

Online boeken vanaf mobiel, dagboek toegang vanaf mobiel, verschuivingen toegang vanaf mobiel.

Oplossingen zoals ClinicSoftware.com zijn PC & Mobile-First gebouwd met de Better Intelligence van een team in het achterhoofd, een echte mobiele CRM kan het verschil betekenen tussen een oplossing die uw bedrijf alleen maar helpt, en een die het revolutioneert.

 

WAAROM ClinicSoftware.com?


 
 

Verbind de punten

"Clinic Software®.com is een volledige SaaS (Software as a Service) in de cloud die is gecreëerd om bedrijven en bedrijven op basis van afspraken te helpen, ongeacht de branche en grootte, zoals klinieken, spa's en salons, met tools die helpen om de omzet te verhogen, tijd te besparen en zich te organiseren."

ASK YOUR QUESTIONS