Laten we samen een mooi partnerschap aangaan met grote beloningen

Het partnerprogramma van Clinic Software® .com beloont u met een reeks voordelen die u kunt afstemmen op uw eigen bedrijfsdoelstellingen.
We hebben het gemaakt om u nog succesvoller te maken - ongeacht de grootte van uw bedrijf en wat innovatief voor u betekent.

 

Nieuwe klanten aantrekken

Als partner van Clinic Software®.com wordt uw bedrijf vermeld op onze website met handelsmerk en is het zichtbaar voor duizenden potentiële nieuwe klanten voor uw bedrijf.

 

Help uw klanten betaald te krijgen

Door samen te werken met Clinic Software®.com kunnen uw klanten hun omzet verhogen, tijd besparen en zich organiseren vanuit het Verenigd Koninkrijk en het buitenland.

EEN PARTNER WORDEN
 

Waarom met ons samenwerken?

Clinic Software ®.com is bekroond tot meest innovatieve en complete softwareoplossing voor klinieken, salons en spa's. Clinic Software ®.com geeft uw hele bedrijf een 360-graden overzicht van uw klanten en afspraken en vergemakkelijkt de samenwerking binnen uw organisatie, zodat u sterke klantrelaties kunt opbouwen om uw bedrijf te runnen en te laten groeien zonder de rompslomp van traditionele leveranciers en met een alles-in-één oplossing in de cloud.

 

Uw klantenbestand uitbreiden

Trek meer nieuwe leads aan en zet meer gratis proefjes om in betalende klanten in het Verenigd Koninkrijk maar ook wereldwijd met weinig klikken met behulp van ons geautomatiseerd bestelsysteem.

 

Verlagen van opzeggingen

Hou meer bestaande klanten vast door ze meer te betrekken bij uw product en tegelijkertijd bij ons product, waardoor de klant meer waar voor zijn geld krijgt.

Ontwikkelen van nieuwe inkomstenstromen

Verwijs klanten naar ons en u kunt commissie verdienen op transactiekosten voor de initiële softwarelicentie, maar ook op terugkerende maandelijkse commissie.

 
 

Wereldwijd bereik

Uw klanten zullen de software vanuit elk land, overal en op elk moment kunnen gebruiken, zonder dat zij extra werk moeten verrichten of tijd moeten verspillen met extra software.

 

U zult in goed gezelschap zijn als u onze partners en onze integraties gebruikt om nog meer waarde te hebben

 

Meer industrieën die kunnen samenwerken met ClinicSoftware.com:

Klinieken, salons, spa's, sportscholen, clubs, dans, instructeurs, lidmaatschapsclubs, ketens, franchisenemers, boekhouding, bedrijfsbeheer, eigendommen, boekingsdiensten, en nog veel meer...

 

Wat voor soort partner ben jij?

 

Integratie partner

Stel uw klanten in staat om betaald te worden vanuit uw software, u verkoopt de licenties en verwerkt het reseller programma.

 

Commerciële partner

Verwijs klanten naar ClinicSoftware.com of voer gezamenlijke marketingcampagnes met ons en deel de inkomsten.

Uitvoeringspartner

Technische diensten verlenen om ClinicSoftware.com in de systemen van klanten te integreren met behulp van onze API.

 
 

Start uw partnerschap vandaag en verander de wereld

 

Als u denkt dat uw bedrijf voordeel kan halen uit een samenwerking met ClinicSoftware.com, neem dan contact met ons op - wij helpen u graag verder en geven u meer informatie.

 
CONTACTEER DE VERKOOP
 

Vandaag Met de Groei van uw Bedrijf

 

Maandag: 8:30 – 18:00
Dinsdag: 8:30 – 18:00
Woensdag: 8:30 – 18:00
Donderdag: 8:30 – 18:00
Vrijdag: 8:30 – 18:00
Zaterdag: Closed
Zondag: Closed

 

We zijn beschikbaar van 9:00 tot 18:00 uur van maandag tot vrijdag.

 

Laten we een mooi partnerschap beginnen

 
DOE MEE AAN HET PROGRAMMA