LEADS

A lead olyan személy, aki valamilyen módon, formában vagy formában érdeklődést mutat az Ön vállalkozása szolgáltatásai iránt. Korlátlan számú űrlapot hozhat létre, hogy több ügyfelet vonzzon a weboldaláról, a közösségi médiából és a blogokból. Vonzzon több ügyfelet vállalkozása számára.

VONZ - MEGTÉRÍT - BEZÁR - MEGISMÉTLI.

Koncentráljon az ügyfelekre, spóroljon időt, növelje vállalkozását. Az ügyfelek megosztott tevékenység-hírcsatornájával csapata jobb teljesítményt nyújt. Az ügyfélkezelési csomag tartalmaz egy-egy eszközt az ügyfél útjának minden szakaszához, a vezető stádiumtól a megtérésig és a hűségig. Minél több eszközt kombinál, annál több munkatársat állít össze, annál több üzleti vezetést és találkozót hoz létre.

MIÉRT  ClinicSoftware.com?


 
 

Összekötni a pontokat
„A Clinic Software®.com egy teljesen átfogó SaaS (Software as a Service) felhőalapú alkalmazás, amely bármilyen iparágban és méretben működő vállalatoknak és találkozóalapú vállalkozásoknak, például a klinikáknak, gyógyfürdőknek és szalonoknak nyújt segítséget az értékesítés növekedését segítő eszközökkel Időt takaríthat meg és szerveződik. ”

Tegye fel kérdéseit