FAQ

K: A technikai támogatásuk az Egyesült Királyságban van?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Igen. Műszaki támogatásunk Londonban, az Egyesült Királyságban található.

K: Az én vállalkozásom nem szépségklinika vagy fodrászklinika, de mégis szeretném használni a ClinicSoftware-t, lehetséges ez?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Igen. Abszolút. Bár a ClinicSoftware-t a szépség- és hajszépségipar számára tervezték, mégis használható bármely olyan vállalkozás működtetésére, amely időpont-alapú, például sminkesek, wellness központok, jóga stúdiók, szoláriumok, szoláriumok, gyógyfürdők, box edzés, tánc, fitnesz, pilates, harcművészetek, sportteljesítmény, fizikoterápia, egészségügyi klub, tartós smink és még sok más.

K: Miért válassza a Complete Clinic Software-t a ClinicSoftware-től?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Fedezze fel, mi tesz minket a legjobbá. A ClinicSoftware alkalmas új klinikáknak, közepes és nagy klinikáknak, amelyek készen állnak arra, hogy elinduljanak és a legprofesszionálisabb üzletmenedzsment következő szintjére lépjenek a haj- és szépségiparban. Ha a ClinicSoftware teljes körű klinika foglalási szoftverét választja, nem csak a legmodernebb szoftverünket kapja meg. Beépített napirendet, POS-t, termékkészlet-rendszert, ügyfélkezelő rendszert, szöveges üzenetküldő marketinget, online marketinget, személyzeti beosztást, online foglalást és több mint 60+ nagyszerű funkciót biztosítunk, hogy professzionális szinten kezelhesse vállalkozását. Az összes nagyszerű funkcióért kérjük, tekintse meg a főmenüben található funkciók oldalunkat.

K: Miért jobb a ClinicSoftware, mint más klinikai szoftverek?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Számos okból: Több mint 10 éves tapasztalatunk az ügyfelek elégedettségén alapuló szoftvertermékek készítésében lehetővé tette számunkra, hogy a haj- és szépségipar legteljesebb és legmodernebb szoftverét fejlesszük ki.
A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Számos okból: Több mint 10 éves tapasztalatunk az ügyfelek elégedettségén alapuló szoftvertermékek készítésében lehetővé tette számunkra, hogy a haj- és szépségipar legteljesebb és legmodernebb szoftverét fejlesszük ki.
K: Kinek szól a ClinicSoftware?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: A régebbi rendszerekről frissítő szalontulajdonosok számára a klinikák nagy része már számítógépesített. A technológia változik, azok a rendszerek, amelyek öt évvel ezelőtt még jók voltak, mai szemmel nézve már nagyon régiek, és hamarosan kihalnak! A felhőben Az új technológia elengedhetetlen a versenyelőny megtartásához. Itt az ideje a változásnak és annak, hogy megnézze, mit kínál a legújabb technológia az Ön vállalkozása számára. Ez gyakran alacsonyabb költséggel jár, mint a régi rendszerek folytatása.

Több fiókkal rendelkező nagyvállalatok számára. Akár több klinikát üzemeltet, akár csak a második klinikai ágát tervezi. A ClinicSoftware szoftver az első lépéstől kezdve az összes beépített csoportfunkcióval tervezett rendszer. Ami a meglévő rendszerekkel nehéz vagy időigényes feladat volt, az mostantól nem lesz nehéz, most időt takaríthat meg.

Több fiókkal rendelkező nagyvállalatok számára. Akár több klinikát üzemeltet, akár csak a második klinikai ágát tervezi. A ClinicSoftware szoftver az első lépéstől kezdve az összes beépített csoportfunkcióval tervezett rendszer. Ami a meglévő rendszerekkel nehéz vagy időigényes feladat volt, az mostantól nem lesz nehéz, most időt takaríthat meg.

A szalontulajdonosok számára, akik az első lépéseket teszik a technológia területén. A szoftver pillanatok alatt beindulhat, a szoftver időt takarít meg Önnek, és segít Önnek nagyon hatékonyan kezelni vállalkozását, nyereséget és több ügyfelet generálva.

Önnek, ha olyan vállalkozást üzemeltet, amely időpont-alapú, például szépségklinikát, hajszalont, gyógyfürdőt, esztétikai klinikát, sminkeseket, wellness központokat, jógastúdiókat, szoláriumokat, gyógyfürdőket, box edzést, táncot, fitnesz, pilates, harcművészetet, sportteljesítményt, fizikoterápiát, egészségügyi klubot, állandó sminket és még sok mást.

K: Mi az a távoli hozzáférés?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: A távoli hozzáférés az a képesség, hogy távoli távolságból is hozzáférjen a szoftveréhez. A vállalatoknál a fiókirodákban dolgozóknak, a távmunkásoknak és az utazó embereknek szükségük lehet az üzletükhöz való hozzáférésre. Ezzel a funkcióval hozzáférhet az irodájából, otthonról és akár nyaralásból is.

 
 
 

K: A kiskereskedelmi értékesítést rögzíthetem a ClinicSoftware programban?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Igen. A kiskereskedelmi eladások nyilvántartásának lehetősége elérhető a ClinicSoftware programban.

K: Hogyan változtathatom meg a regisztrált e-mail címemet?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: A ClinicSoftware-nál komolyan vesszük a biztonságot, ezért az e-mail címet az egyik ügyfélszolgálati technikusunknak kell megváltoztatnia. Kérjük, használja a kapcsolatfelvételi űrlapot, és adja meg a meglévő és az új e-mail cím adatait. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bejelentkezési jelszava ugyanaz marad.

K: Hogyan használhatom az online foglalási funkciót/addiktumot, és hogyan adhatom hozzá a weboldalamhoz?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Ha megvásárolta az Online foglalási kiegészítőt, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, és ők megadják Önnek az összes részletet és az egyedi linket, hogy elkezdhesse az online időpontok felvételét ügyfelei számára. A bővítmény beállítása mindössze két órát vesz igénybe.

K: Hogyan tudom kipróbálni az online foglalási kiegészítőt, mielőtt hozzáadnám a weboldalamhoz ?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Ha már rendelkezik szoftverünk licencével, bármikor kipróbálhatja az online foglalási kiegészítőt. Az online foglalási bővítmény kipróbálásához adja magát ügyfélként a ClinicSoftware rendszerben, biztosítva, hogy az ügyfélrekordban megadja az e-mail címét, majd küldjön egy e-mailt a támogató technikusainknak, és mi elküldjük Önnek az online foglalási bővítmény közvetlen linkjét.

K: Szeretném bővíteni a vállalkozásomat, felvehetek több alkalmazottat?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Igen. Abszolút. Ön több ügyfelet és ezáltal több alkalmazottat szeretne, ezért a mi speciális szoftverünk nem korlátozza az ügyfelek és az alkalmazottak számát, valamint az összes nagyszerű funkciót és az összes jelentéstételi lehetőséget.

K: Kevesebb órát fogok dolgozni, időt fogok megtakarítani ezzel a szoftverrel ?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Igen. Szoftverünkkel rengeteg időt és energiát takaríthat meg, és képes lesz szemmel tartani a klinika irányát és jövedelmezőségét anélkül, hogy állandóan ott kellene lennie, otthonról, nyaralásból vagy akár egy másik országból. A szoftver funkcióinak köszönhetően az alkalmazottja képes lesz elvégezni néhány olyan munkát, amelyet normál esetben önnek kellene elvégeznie.

Kérdés: Van már egy számítógépem a klinikámon , használhatom ezt a számítógépet, vagy vásárolnom kell egy másik számítógépet?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Ha van számítógép a klinikán, nem kell új számítógépet vásárolnia. Igen, használhatja számítógépét a szoftverünkkel.

K: Szeretném ezt a szoftvert POS (point of sale) és teljes menedzsmentként használni, lehetséges ez?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Más klinikai szoftverek két fő kategóriában, POS (értékesítési pont) és "Teljes menedzsment szoftver vezérlés", de a mi szoftverünk minden egy megoldás, beleértve a POS (értékesítési pont) funkciókat az értékesítés, a határidőnapló, a pénztárgép, a teljes menedzsment vezérlés és a szépségklinika hatékonyabban, nyereségesebben kell működnie a főmenüben említett összes nagyszerű funkcióval.

Q. Hogyan segít a szöveges üzenetküldő Addon az én vállalkozásomnak ?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Időt és pénzt takarít meg Önnek. Íme, amit néhány felhasználó már elmondott nekünk:

"A találkozóink SMS-ben történő megerősítése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint az emberek felhívása. Ez sok időt vett igénybe, nem mindig sikerült minden hívást teljesíteni, és soha nem értünk el mindenkit. Néhányan nem értékelték a hívást, mivel dolgoztak vagy elfoglaltak voltak. Az SMS-ek használata sokkal diszkrétebb, és egy-két perc alatt megerősíthetjük a következő napi találkozókat. A telefonálás lekötné a klinika telefonvonalát, 2-3 órát venne igénybe, és többe kerülne a telefonszámlánkon, mint amennyit az SMS-ért fizetünk."

"Az ügyfelek szeretik az emlékeztetőket, mivel néha azt mondják, hogy elfelejtették volna. Néhányan visszahívnak minket, vagy sms-t küldenek nekünk, és átütemezik, ami jobb, mintha nem jönnének el, mivel így fel tudunk ajánlani egy lemondható időpontot a listánkon szereplő embereknek"."

"Ha a foglalások között hiányosságok vannak, sms-t küldünk azoknak az ügyfeleknek, akiket egy ideje nem láttunk, és akciós árat kínálunk nekik a csendes időszakokra. Jól működik, és vigyáznunk kell, hogy ne küldjünk túl sok sms-t, nehogy csalódást okozzunk az ügyfeleknek, amikor már 100%-ban foglaltak vagyunk."

"Néhány ügyfélnek küldünk egy SMS-t, hogy küldjenek nekünk visszajelzést e-mailben vagy sms-ben, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy elégedettek, vagy hogy tehettünk volna-e valamit másképp vagy jobban."

K: Mi a különbség a ClinicSoftware kiadásai között? Kiadás összehasonlítás ?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Klinikai szoftverünk bármely klinikára és bármely költségvetésre alkalmas.

K: Kíváncsi a ClinicSoftware-ra?

A: Támogatás Clinic SoftwareUK: Jól van! A kíváncsiság az intelligencia jele! Olvassa el, hogy mit mondanak rólunk elképesztően zseniális tagjaink az értékelések részben, és ha meggyőződött róla, nézze meg szoftveres kiadásainkat.

 

FOR EXISTING CLIENTS ONLY

To submit a question to the support department, please click here.

Support:  24/7 via Email & Ticket.