Бизнеси от всякакъв размер успяват с ClinicSoftware ® .com

ПОДРОБЕН СОФТУЕР

ClinicSoftware.com предоставя на компанията ви панорамен изглед на вашите клиенти, уговорени срещи и улеснява съвместната работа в организацията, като ви помага да изградите силни и трайни отношения с клиенти, за да ръководите и развивате бизнеса си. Увеличи продажбите. Спести време. Организирай се.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ОТЗИВЧИВА ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИЯ

Приканването на клиентите да се възползват от онлайн резервациите в сайта ви е чудесен начин да започнете да получавате нови запитвания за часове от всяко устройство, от нови и вече съществуващи клиенти, благодарение на напълно навременната, отзивчива връзка на софтуера онлайн, навсякъде, по всяко време, 24/7/365.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

УПРАВЛЕНИЕ НА МАРКЕТИНГА

С помощта на изключителната технология за автоматизация на маркетинга, която предлагаме за поемането на по-голямата част от грубата организационна работа, както и инструменти, които да поддържат всичко спретнато, бизнесът може да се възползва от притока на резервации, за да започне да докарва бизнес резултати. Автоматизираните различни дейности биха могли да спестят много време, за да равивате бизнеса си.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

БЕЗХАРТИЕНИ ФОРМУЛЯРИ ЗА СЪГЛАСИЕ 
БЛАНКИ И БЕЛЕЖКИ

Осъществяване на връзка в реално време чрез таблети за подписване на формуляри за съгласие на клиента, писма и бележки. Това улеснява много бизнеса при комуникация и сътрудничество с екипа за организиране и спестяване на място. ClinicSoftware.com забеляза как тази възможност налага как бизнесите ще управляват връзките с клиентите си по-интелигентно.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ТЯЛО, УСТНИ И ЛИЦЕ 
ПРОЦЕДУРИ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ

Новият софтуер ви позволява да планирате и наблюдавате широка гама от процедури, използвайки истински снимки и шаблони. С едно просто докосване, може да добавите инжекция или някоя друга процедура към програмата за лечение на клиента. Също така, може да нарисувате бръчките и линиите по лицето и тялото, за да отбележите тяхното местоположение и да проследите развитие им.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ВАШЕ СОБСТВЕНО МАРКОВО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА IPhone И Android

Бъди собственик на приложение: Създайте и разгърнете набързо ваше собствено марково приложение, което привлича и впечатлява клиенти. Решенията на ClinicSoftware.com ви позволяват да постигнете това бързо, като ви предоставят перфектното приложение, така че вие да можете да се фокусирате върху творческите решения и да сте открити към новите възможности за вашия бизнес.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА МИСЛИТЕ МОБИЛНИ В ДВИЖЕНИЕ

Докато обмисляте използването на софтуера, важно е да имате предвид, че съвременният екип винаги е на линия, винаги свързан и е невероятно мобилен. Когато разглеждате, който и да е нов инструмент, включително и ClinicSoftware.com, трябва да се уверите, че технологията подпомага тази промяна в производителността и се вписва в съществуващия работен процес на екипа ви.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ПРОЧИТ НА ИЗВЕСТИЯ ДИРЕКТНО ОТ КИТКАТА ВИ

Умните часовници стоят на китката ви и ви казват какво се случва. Над всичко останало, това ви предоставя най-голямото предимство, тъй като така оставате информирани, докато сте навън, без да прекъсвате неучтиво заниманията си с вашия бизнес. Един смартуоч ви позволява да сте винаги свързани и информирани без да прекъсвате постоянно бизнеса си.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

ПРОДАВАЙТЕ ПРОДУКТИ ОНЛАЙН 
ОСЪЩЕСТВЯВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ПРОДАЖБИ

Уебсайтът вече е основният задвижващ бизнес механизъм за почти всяка индустрия. От органичен трафик към уебсайта ви до платени промоции и рекламни банери, обсегът на една компания е практически неограничен и има способността да разширява продажбите си осезателно като продава продуктите си онлайн, записва срещи онлайн и приема електронно заплащане от нови клиенти.

 ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 

CLINIC SOFTWARE ® ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

 
 

Уговаряне на срещи

От всяко място по всяко време

ClinicSoftware.com позволява на вашия екип да запазва и управлява часове, както и всички данни за клиентите, така че информацията да е достъпна в реално време при всяка среща. Спестяването на време е голямо предизвикателство за един професионален екип, но използването на софтуера на компютър, таблет или смартфон, като част от редовния работен процес, може да елиминира застоя и да спести много време.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 

Клинични

Документи и безхартиени формуляри

Сега имате възможност да подписвате изцяло безхартиени консултативни формуляри от всеки таблет/ iPad, да променяте и редактирате запитванията в рамките на софтуера, да запазвате формуляра при останалите документи на клиента, както и да го изпращате по имейл до съответните хора, и да го експортирате в PDF формат. Безхартиени клиентски формуляри за консултация на таблет, персонализирани клиентски консултативни формуляри, включително и препоръчителни услуги и продукти. Запазените консултативни формуляри се съхраняват в клиентската картотека.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 

Маркетинг

Онлайн, мобилен, навсякъде

SMS маркетинг, имейл маркетинг, техника и стратегии. Ето тук решение като ClinicSoftware.com може да помогне. С помощта на изключителната технология за автоматизация на маркетинга, която предлагаме, за поемането на по-голямата част от грубата организационна работа, както и интрументи, които да поддържат всичко спретнато, бизнесът може да се възползва от притока на резервации, за да започне да докарва бизнес резултати.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 

Отчети

Реално време и интеграция

Нашият софтуер ви помага да планирате напред в бъдещето и да откривате нови възможности за разрастване на вашата клиника и развитие на бизнеса ви. Професионалното бизнес отчитане се предоставя като стандарт в Clinic Software. Clinic Software помага на мениджърите на клиники да организират и управляват ефикасно времето, прекарано в клиниката. Освен това, може да го свържете със софтуера за счетоводство и финанси XERO.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 

Смарт доклади

Изчерпателни и ключови показатели за ефективност

Докладите на Clinic Software ви предоставят възможността да получавате бърз достъп до информационни данни за всеки аспект на вашата компания от продажбите до ефективността на персонала, както в обобщен, така и в задълбочен формат. Clinic Software разполага с основна колекция от доклади, които съдействат и помагат на мениджъра на клиниката при оценяване и анализиране на дейността на клиниката за красота, услугите, персонала и продуктите. Те също са достъпни онлайн по всяко време и отвсякъде чрез интернет.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 

Инвентаризация

Цялостно управление на наличността

За поддържане на доходността на клиниката, от съществено значение е да има надежден контрол на наличността. Clinic Software се грижи нивата на запасите да бъдат строго контролирани чрез функциите и отчетите на Point of Sale (POS) и напомняния за стоковите наличности, като проследява цялата стока използвана вътрешно, както и тази, която се продава чрез Point of Sale (POS).

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 

Множество локации

Синхронизация в реално време

Това е така, защото Clinic Software предлага всичко-в-едно решение, разработено въз основа на специалните бизнес нужди на управлението на множество локации и всичките възможности ще предоставят пълен контрол върху вашия бизнес, последователност, цялостни доклади и сигурност, от които се нуждаете, за да управлявате бизнеса си по-добре от всякога, включително и нашата професионална поддръжка.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ
 

Водещо управление

Нови възможности

Повишете продуктивността със съвместна работа и персонализиране. Стимулирайте иновациите и разрастнете бизнеса си бързо, с помощта на водещи решения в индустрията. ClinicSoftware.com може да служи като жизненоважен основен център, който да управлява множеството аспекти, необходими за един разрастващ се бизнес, включително и важното водещо управление.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

We Provide First Class Professional Support!

We are Local! Located in the heart of the city in London Liverpool Street

 
 

Advanced Features. Everything you need, all in one place.

Marketing your business for you. SOFTWARE YOU CAN TRUST. Let us do the hard work for you.

VIDEO TESTIMONIALS

WHAT OUR CUSTOMERS SAY ABOUT US “It increased our sales by 400% … it just taking the business to that next level and constantly taking to the new levels as well … it is a must… a Massive Thank you!

Clinic Software ® IN UK PRESS

Featured in the magazines: AESTHETIC MEDICINE MAGAZINE - AESTHETIC JOURNAL - CCR EXPO - PROFESSIONAL BEAUTY MAGAZINE - Vitality Magazine BABTAC & CIBTAC

LATEST UK SHOWS

EVERY YEAR YOU CAN FIND US AT: CCR Expo - Aesthetic Medicine Live - Professional Beauty London -Olympia Beauty Show - ACE - F.A.C.E - Professional Beauty London North - Aesthetic Medicine North

Attract and Wow the Thousands of New Clients You Deserve

Join the Clinic Software ® Evolution

 
  

INTEGRATIONS & PARTNERS

Technologies Used / Integrate with Applications that Provide Value: Paypal; Xero; Braintree; MailChimp; Aweber; Paysafe; Google Authenticator; IceTrak; Duo Security Code Auth / SMS / Call; Facebook; Twitter; Cloud Technology; etc.

  

SOCIAL MEDIA (Facebok/Twitter/Insta)

Install our management software app on your company Facebook Business Page and your customers can make bookings directly from Facebook, You can also do the same with all the social media networks including Twitter, Instagram, Pinterest

  

HELPDESK SUPPORT & TRAINING

We understand a customer clinic software system is a big step for a business to take and that’s why we are providing comprehensive training. There is a level of understanding we feel every client should target, and it’s our job to lead you quickly there

  

SECURITY & DATA PROTECTION

Please note that ClinicSoftware.com takes your privacy and data security very seriously. Data Protection Act Registered. Https Security Certificates & Encrypted all connections. Plus Two-Factor Auth App; SMS; Call; Google Authenticator to protect and secure

 

GDPR COMPLIANT

We fully comply with the requirements for all of our services and products to be GDPR ready. 

We have been working with GDPR for a long time to analyse and make the necessary changes to our services, procedures, and organization.

  

CLOUD HOSTING GDPR COMPLIANT

Our cloud hosting provider is committed to the highest standards of information security, privacy and transparency and ensures that a high priority is placed on protecting and managing all data, and will comply with all applicable regulations and ensure that as a data processor all contractual obligations for our products and services are met.

 

PCI-DSS & SSL COMPLIANT

ClinicSoftware.com takes your privacy and data security very seriously. PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) Compliant and Data Protection Act Registered. 
All communications with our servers are encrypted with SSL/TLS (warranty of $1,750,000. For improved Security we also offer the ability to use two-factor authentication!

 

ICD-10 Database fully compatible

ClinicSoftware integrates the ICD-10 Database - International Statistical Classification of Diseases and Related Health Problems 10th Revision.

ClinicSoftware.com gives you the ability to fast lookup of all current ICD-10-CM (diagnosis) and ICD-10-PCS (procedure) medical billing codes.

 

It’s Comprehensive. It’s Easy to Use.

Secure, Reliable and Trusted.

 

Why Not Give us a Try?
(No Commitment Required)

 
 
 
  

 

SOFTWARE FEATURES 

АДМИНИСТРАТИВНИ ПОСОБИЯ

 

РЕЗЕРВАЦИЯ

ФАКТУРИРАНЕ

КЛИНИЧНО

СЪОБЩЕНИЯ

ПЛАНИРАНЕ

КЛИНИЧНИ БЕЛЕЖКИ

РАЗХОДИ

ДОХОД

ПРИПОМНЯМ СИ

СТАТИСТИКА И АНАЛИЗ

БИЗНЕС РАЗВИТИЕ

Финанси

AUTOMATION

УПРАВЛЕНИЕ НА ДОКУМЕНТИ

УПРАВЛЕНИЕ НА КЛИЕНТИТЕ

УПРАВЛЕНИЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ

ФОРМИ

ПАЦИЕНТНИ ЗАПИСИ

УПРАВЛЕНИЕ НА ДНЕС

ФИНАНСИ

КЛАСОВЕ

КЛИНИЧНИ БЕЛЕЖКИ

ПРОДАВАТЕ СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОДАРЪЦИ

НАМАЛЯВАНЕ НА НЕЗАВИСИМИТЕ

УПРАВЛЕНИЕ НА ВАШИТЕ КЛИЕНТИ

ДАННИ ЗА ДЕЙНОСТТА

ПРОДАЖБИ И ПРОДУКТИ

СПИСЪЦИ ЗА ДОСТЪП

КНИГА ЗА НАЗНАЧАВАНЕ

АВТОМОБИЛИ

ТЪРСЕНЕ НА НАЛИЧНОСТ

Обратно нагоре

БАРКОД СКЕНЕР

КЛИЕНТНА ГРИЖА

ИСТОРИЯ НА КЛИЕНТА

УПРАВЛЕНИЕ НА КЛИЕНТА

КЛИЕНТНА КАРТА

КЛИЕНТНИ СНИМКИ

КОМИСИОННИ

СЕСИЯ НА КУРСОВЕТЕ

СЪСТОЯНИЕ НА ЦВЕТА

ФОРМА ЗА КОНСУЛТАЦИЯ

ИЗНОС НА ДАННИ

ДЕПОЗИТИ

Цифров изображение

ОТСТЪПКА

EMAIL & DOMAIN

EMAIL ПРИЕМИ

ФАЙЛОВ МЕНИДЖЪР

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР

КОДИ НА WAHANDA

ВНОСКИ

МИНУТИРАНИ КУРСОВЕ

МНОГО КОМПЮТЪР

МНОГО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

бЮЛЕТИН

БЕЛЕЖКИ

ПЕЧАТНИ ИЗПИТВАНИЯ

ЦЕНОВА ЛИСТА

ПРОДУКТИ СКЛАД

ТОЧКА НА ПРОДАЖБА

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ПЛАТКИ

ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП

ПОЛУЧАВАНЕ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

УСЛУГИ СИСТЕМА

СПЕЦИАЛНИ ОФЕРТИ

ПЕРСОНАЛ РОТА

УПРАВЛЕНИЕ НА ПЕРСОНАЛА

SPENDINGS

дреболии

ТАНЦИОНЕН ИНТЕРФЕЙС

ТЕКСТ ОТБЕЛЯЗВАЙТЕ

РЕЖИМ НА ОБУЧЕНИЕ

КАРТА ЗА ЛЕЧЕНИЕ

СПИСЪК НА ЧАКАЩИ

КАКВО Е ИЗКЛЮЧЕНО

ПРОЧЕТЕТЕ НАЗНАЧЕНИЯ НА ПЪТЯ ОТ ВАШИЯ МОБИЛЕН

МОБИЛНИ РЕЗЕРВАЦИИ

ФОРМИ НА СЪОТВЕТСТВИЕ НА ТАБЛИЦА

ПРОЦЕДУРИ ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА ЛЕКАРСТВОТО И ТЯЛОТО

SMARTWATCH NOTIFICATIONS

КАЛЕНДАР

РЕЗЕРВАЦИЯ НА НАБИРАНЕ

QUEUE MANAGEMENT

КЛИЕНТНИ ЗАПИСИ

ТОЧКА НА ПРОДАЖБА

НАЗНАЧАВАНЕ НА НАЗНАЧАВАНЕ

E ПОЛУЧАВАНЕ

КЛИЕНТЪТ НАЧИН НА РАБОТА

НОВ КЛИЕНТЪТ ПОВЕЧЕ

ЛОЯЛНИ ТОЧКИ

КЛИЕНТСКИ БЕЛЕЖКИ

КОМИСИИ НА ПЕРСОНАЛА

ОТГОВОРНОСТ

ПОЛИТИКА ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Съвместимост на APP

повторна резервация

ЦЕЛИ НА ПРОДАЖБИТЕ

СТОКОВ КОНТРОЛ

ЧАСОВЕ НА ПЕРСОНАЛА

ПРОМОЦИИ

ОТСТЪПКИ

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА

ПРИВИЛЕГИИ НА ПЕРСОНАЛА

ДНЕВЕН РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ПРОДАЖБИТЕ

СЕДМИЧНО РЕЗЮМЕ

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ ЗА НИСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ

ПЕРСОНАЛНОСТ НА ПЕРСОНАЛА

ПРЕГЛЕД НА ПРОДУКТА

ИЗПОЛЗВАНЕ НА РЕСУРС

АНАЛИЗ НА СЕСИЯТА

ТЕКСТ

ЕЛЕКТРОННА ПОЩА

Благодаря на вашите послания

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОТВЪРЖДЕНИЕ

ОТДАЛЕЧЕН ДОСТЪП

СЪВМЕСТИМОСТ НА ЯБЪЛКА

АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ПОДВИЖНАТА СИСТЕМА

ВЪВЕЖДАНЕ НА ЕКСПЛОАТАЦИЯ

БАРКОД СКЕНЕР

 

Многоквотна ДА

7 ДНИ СЕДМИЧНА ПОДДРЪЖКА

 

Онлайн резервация добавка включен ДА

 

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПРОДАЖБИ И ДОКЛАДВАНЕ

 

ПЪЛНО ОБОБЩЕНИ ДОКЛАДИ

ДОКЛАД ЗА ДДС

БИЗНЕС ДОКЛАДИ

CRM отчети

МИТНИЧЕСКИ ДОКЛАДИ

Отчети за КПИ

ДОКЛАДИ ЗА ПРОДАЖБА

ДОКЛАДИ НА КОМИСИЯТА

СЧЕТОВОДЕН XERO CONNECT

 

ДОКЛАД ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛ НА БАРКОДА

ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ

ДОКЛАД НА КЛИЕНТИТЕ

КЛИЕНТИ ОРГАНИ РЕЗЮМЕ

ПОРЪЧКИ НА КЛИЕНТИТЕ - ДОКЛАД ЗА КРМ

КОМИСИЯ ЗА ДОКЛАД ЗА САЛОНИТЕ

ДОКЛАД НА КОМИСИЯТА

ОТЧЕТ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА ПОЗИЦИИ

РЕЗЮМЕ НА КОНСУЛТАЦИИТЕ

ОТЧЕТ ЗА БАЛАНС НА КЛИЕНТИ

ОТЧЕТ ЗА ДОХОДИТЕ

ДОКЛАД ОТ КАРТАТА НА КЛИЕНТИТЕ

ОТЧЕТ ЗА ТЕНДЕНЦИИТЕ НА КЛИЕНТИТЕ

ДНЕВЕН ДОКЛАД ЗА ПРОДАЖБИТЕ

ДОКЛАД ЗА ПРОГНОЗИРАНЕ

КАК ДА НАМЕРИТЕ ДОКЛАДА ЗА НАС

Най-зает служител

ОТЧЕТ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА КЛИЕНТИ КУРСОВЕ

ДЕКЛАРИРАНЕ НА УСЛУГИТЕ ПО ОТНОШЕНИЕ НА НЕЗАВИСИМОСТТА

СПИСЪК НА БАРКОДА НА ОНЛАЙН КЛИЕНТИ

ПЕТЧЕСТВЕН ТЕСТ - СЕДМИЧЕН ДОКЛАД

ПЕЧАТНО ИЗПИТВАНЕ ПЪРВИ ДОКЛАД ЗА КОНСУЛТАЦИИ

ПРОДАЖБИ НА ПРОДУКТИ ОТ СЛУЖИТЕЛИ

ДОКЛАД ЗА ПРОДУКТИТЕ

ПРОДУКТИ ПРОДАДЕНИ ОТ СЛУЖИТЕЛИ

ПРОДУКТИ СКЛАД

ИСТОРИЯ НА СТОЛОВЕТЕ НА ПРОДУКТИТЕ

УСЛУГИ И КУРСОВЕ ПРОДАЖБИ ОТ СЛУЖИТЕЛИ

ОПИСАНИЕ НА СЧЕТОВОДНИТЕ КУРСОВЕ

КОМИСИИ НА ПЕРСОНАЛА

ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПЕРСОНАЛА

ОТЧЕТ НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПЕРСОНАЛА КЛИЕНТИ

ДОКЛАД ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПЕРСОНАЛА

ПЕРСОНАЛ РОТА

ДО ДОКЛАДА НА ОБЩОТО СЪДЪРЖАНИЕ

ПРОЧЕТЕТЕ ПРОТОКОЛ ОТ МИНУТИ

ДОКЛАД НА СЪОБЩЕНИЯТА

 

БИЗНЕС И МАРКЕТИНГ ИНСТРУМЕНТИ

 

ЛОЯЛНИ КАРТИ

ВАУЧЕРНИ ПОДАРЪЧНИ КАРТИ

МАРКЕТИНГОВИ ФУНКЦИИ

ДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ

SMS ТЕКСТ МАРКЕТИНГ

EMAIL МАРКЕТИНГ

ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ

МАРКЕТИНГ НА МАСЛЕН Е-МАЙЛ

МАРКИРАНЕ НА МАСОВИ SMS ТЕКСТ

ТЪРГОВИЯ НА FACEBOOK

ТУИСТЪР МАРКЕТИНГ

СИСТЕМА ЗА ТОЧКИ НА LOYALTY

 

ИНСТРУМЕНТИ ЗА ПОДДРЪЖКА И ПОДДРЪЖКА

 

 ЕДНО ИЗИСКВАНИЯ ЗА МИТНИЧЕСКИ ФУНКЦИИ

ФУНКЦИЯ ЗА ДИРЕКТНА ДЪЛГА

SMS ИНТЕГРАЦИИ НА ТЕКСТА

XERO ИНТЕГРАЦИИ

ИНТЕГРАЦИЯ НА MAILCHIMP

ВСИЧКИ ИНТЕГРАЦИИ

ИНТЕГРАЦИИ НА PAYPAL

ИНТЕГРАЦИИ НА НЕТНИТЕ БАНКИ

ИНТЕГРАЦИИ НА PAYSAFE

ИНТЕГРАЦИИ ЗА ДЕЦА

ИНТЕГРАЦИИ НА GOOGLE

FACEBOOK ИНТЕГРАЦИИ

ВЪТРЕШНИ ИНТЕГРАЦИИ

 

ПОДДЪРЖА

 

Онлайн екип за помощ

 

Персонализирана функция

 

Специализиран мениджър на профила