Awarded The Most Innovative Fully Comprehensive Software Solution for Clinics, Salons and Spas

Clinic Software ®.com gives your entire company a 360-degree view of your customers, appointments and facilitates collaboration across your organization, helping you build strong customer relationships to run and grow your business using 100+ features.

Grow Sales. Save Time. Get Organized. Start today!

GET STARTED SCHEDULE A DEMO

Viksomheder af alle Stōrrelser har Fået Succes Med ClinicSoftware ® .com

OMFATTENDE SOFTWARE

ClinicSoftare.com giver hele din giver hele din virksomhed et 360-graders syn på jeres kunder, aftaler og sikrer samspil gennem din organisation, hjælper dig med at opbygge stærke kunderelationer og får din virksomhed til at vokse. Styrk salget. Spar tid. Bliv organiseret. 

LÆS MERE 

LYDHØR ONLINE BOOKING

At føre kunderne til onlinebookingen på din hjemmeside er en rigtig god måde at indgå nye aftaler på fra alle enheder for både nye og eksisterende kunder takket være en real-time, fuldt funktionel forbindelse med softwaren online alle steder fra og på alle tidspunkter, 24/7/365. 

LÆS MERE 

LEDELSES MARKETING

Med den fremragende automatisering af marketingsteknologien tilbyder vi at håndtere meget af det organisatoriske basisarbejde og værktøjerne til at holde det hele pænt, en virksomhed kan bruge tilstrømningen af bookinger til at starte løbende forretningsresultater. Automatisering af forskellige aktiviteter kan frigive meget tid, der kan bruges til at udvide virksomheden.

LÆS MERE 

PAPIRLØSE SAMTYKKEFORMULARER, FORMULARER OG NOTER

Real-Time tilknyttet tablets til at underskrive kundernes samtykkeformularer, breve og noter. Dette har gjort det markant lettere for virksomheder at kommunikere og samarbejde med deres team for at være organiseret og spare plads. ClinicSoftware.com så potentialet i denne styrke i at virksomheder kan behandle deres forhold til kunderne mere intelligent.

LÆS MERE 

PROCEDURER TIL FORYNGELSE AF KROP, LÆBER OG ANSIGT

Den nye software giver dig mulighed for at planlægge og overvåge en lang række af procedurer ved brug af rigtige billeder og skabeloner. Med et enkelt tryk kan du tilføje en injektion af eller enhver anden procedure til en kundes behandlingsprogram. Du kan også tegne rynkerne og linjerne på ansigtet og kroppen for at gemme deres placering og følge deres udvikling. 

LÆS MERE 

DIT EGET MÆRKES App 
TIL IPhone & Android

Få din egen app: Opbyg hurtigt og udsend dit eget mærkes app, der involverer og imponerer kunderne. Clinicsoftware.coms løsninger giver dig mulighed for at opnå dette hurtigere ved at give dig den perfekte app, så du kan fokusere på kreative løsninger og åbne op for nye muligheder for din virksomhed. 

LÆS MERE 

GLEM IKKE AT TÆNKE MOBILITET PÅ FARTEN

Når du overvejer softwareløsninger, er det vigtigt at overveje, at det moderne team altid er på, altid er online og er ekstremt mobile. Når du overvejer et hvilket som helst nyt værktøj, inklusive ClinicSoftware.com, skal du være sikker på, at teknologien forbedrer et skifte i produktiviteten pg passer ind i dit teams eksisterende workflow.

LÆS MERE 

LÆS NOTIFIKATIONER DIREKTE FRA DIT HÅNDLED

 

Smartwatches sidder om dit håndled og fortæller dig, hvad der sker. Over alt andet giver dette de største fordele, fordi du kan forblive informeret, selv når du er ude, uden du på uhøflig vis skal afbryde aktiviteter med din virksomhed. Et smartwatch giver dig mulighed for at forblive online uden at afbryde dine forretninger. 

LÆS MERE 

SÆLG PRODUKTER ONLINE OG GENERER MERSALG

En hjemmeside er nu om dage den primære platform for en virksomhedsejer indenfor stort set alle brancher. Fra almindelige besøg på din hjemmeside til betalte kampagner og bannerreklamer er en virksomheds rækkevidde stort set grænseløs og giver muligheden for at øge salget eksponentielt ved at sælge produkter online, tage imod bookinger online samt at modtage betaling fra nye kunder. 

LÆS MERE 

 

CLINIC SOFTWARE ® PRIMÆRE FEATURES

 

 

Aftaler 

Alle Steder Fra På Alle Tidspunker

ClinicSoftware giver dit team mulighed for at booke og styre aftaler sammen med alle oplysninger om kunderne, så den tilgængelige information er tilgængelig i real time ved hver interaktion. Det er en stor udfordring for et professionelt team, men overraskende nok kan brugen af softwaren med en pc, tablet og en smartphone som en del af det almindelige workflow eliminere nedetid og spare en masse tid. 

Læs mere

 

Klinisk

 

Jounaler og Papirløse Formularer

Du har nu mulighed for at underskrive helt papirløse konsultationsformularer fra enhver tablet/iPad, ændre i forespørgslerne indeni softwaren, gemme formularen i kundens journal såvel som at være i stand til at e-maile formularen til de relevante personer og eksportere den i PDF-format. Papirløse konsultationer med kunderne gennem en tablet i form af en personlig konsultationsformular inkluderer anbefalede behandlinger og produkter. Gemte konsultationsjournaler gemmes på kundens journal. 

Læs mere

 

Marketing

Online, Mobilt, Alle Steder

SMS-marketing, e-mail-marketing, teknik og strategier. Det er der, hvor en løsning som ClinicSoftware.com kan hjælpe. Med den fremragende automatiserede marketingsteknologi kan vi tilbyde at håndtere det organisatoriske basisarbejde og værktøjerne til at holde det hele pænt, en virksomhed kan bruge tilstrømningen af bookinger til at starte løbende forretningsresultater.

 

Læs mere

 

Kontoer 

Real-Time og Integrationer

Vores software hjælper dig med at planlægge fremadrettet og identificere nye muligheder for at få din klinik til at vokse og din virksomhed til at udvikle sig. Professionelle forretningsrapporter leveres som standard med ClinicSoftware. ClinicSoftware hjælper klinikejere med at organisere sig og bruge deres tid i klinikken effektivt. Du kan også forbinde softwaren med XERO Accounting and Finance.

Læs mere

 

Smart Rapporter

Omfattende og KPIs 

 

Clinic Softwares rapporter giver dig mulighed for hurtigt at få adgang til informationsdata på alle områder af din virksomhed, fra salg til medarbejdereffektivitet, enten som en sammenfatning eller som en fuld rapport. Clinic Software har en kernesamling af rapporter, der assisterer og hjælper klinikejeren med at evaluere og analysere klinikkens præstation, services, ansatte og produkter. Disse er til rådighed online på alle tidspunkter og alle steder fra via internettet. 

Læs mere

 

Varelager

 

Fuldstændigt Overblik Over Varelageret

 

For at sikre, at klinikken er profitabel, er det vigtigt at have en pålidelig lagerkontrol. Clinic Software sikrer, at din lagerbeholdning bliver kontrolleret sikkert via salgsstedet (engelsk: POS) og lagerpåmindelsesfeatures samt rapporter, der overvåger alle lagre internt såvel som varer solgt via salgsstedet (engelsk: POS).

 

Læs mere

 

Flere Beliggenheder

 

Real-Time Sync

Det er fordi Clinic Software tilbyder en alt-i-et løsning baseret på den unikke virksomheds behov for at kunne bestyre flere beliggenheder og alle disse faciliteter vil give dig fuld kontrol med din virksomhed, sammenhæng, omfattende registreringer og sikkerhed til at bestyre dine forretninger bedre en nogensinde, og den inkluderer vores meget professionelle support.

Læs mere

 

Ledelse

 

Nye Muligheder

 

Forøg produktiviteten med samarbejde og tilpasning. Brug innovation og voks hurtigt med branchens førende løsninger. Clinicoftware.com kan fungere som et vitalt centrum til at lede de mange aspekter, der er brug for i en voksende virksomhed, inklusive den vitale ledelse (Lead Management).

Læs mere