Dagbokkalender For Avtale Booking  
 
Dine kunder er helt essensielle for din virksomhet, ikke nok med at du kan booke nye avtaler men du kan ha en svært detaljert kundedatabase. 
 
Dagbokkalender For Avtaler:
Clinic Software har en dagbokkalender som gjør det enklere å planlegge behandlinger raskt og enkelt, som er viktig for en klinikk med mye å gjøre. Med Clinic Software kan du dermed gjøre mer enn å bare skrive inn navn på kunden og det avtalte tidspunktet de kommer.
Databasene lar deg oppbevare viktig informasjon som: navn, fødselsdag, telefonnummer, adresse, mail, viktige notater, rabattnivå, tilbudskode, signerte skjemaer, bestillingshistorikk, avtalehistorikk, saldo og mer.

 
 
Forståelig Programvare for Booking Av Avtaler:
Clinic Software gir deg også muligheten til å registrere informasjon på en mye mer forståelig måte sånn som: hudtype, allergier, forrige besøk, favoritt behandlinger og andre viktige notater. Fordelene ved å oppbevare så mye informasjon inkluderer: muligheten til å lage markedsføringen mer konsentrert, opprettholde den gode kontakten med kundene og lar deg kjenne kundene bedre enn før.
 
 
 
 
 
 
Single Click Avtaler Gjennom Programvaren For å Booke Avtaler:
Skaff nye avtaler med et kjapt klikk. Dagsagendaen for skjønnhetsklinikken blir gjort tilgjengelig slik at man kan se hva som skjer den dagen på dagen, en uke før eller flere måneder før som lar deg lage flere avtaler de neste månedene. Dette gjør det lettere å flytte en avtale fra en dag til en annen.
 
Programvaren For å Booke Avtaler er Tilgjengelig Hvor Som Helt:

Det å ha dagbokkalenderen online gjør det mulig for klinikklederen å se den hvor som helst så lenge det er tilgang til internett som inkluderer i selve klinikken, hjemme eller på ferie.
 
 
 
 
 
Rask Tilbakemelding På Online Booking
Gjør din bedrift åpen 24/7/365
 
- Åpen din klinikk til muligheten å avtale behandlinger 24/7/365 med den mest effektive programvaren for online booking på markedet. 
 
 
- En funksjon ved denne programvaren gir deg muligheten til å gjøre avtaler og ta kontantbetaling uten å risikere dobbel booking 24 timer om dagen, 7 dager i uken, 365 dager i året. 
 
 
- La kundene dine lage avtaler online, øk eksponeringen og tilgangen til dine tjenester. Kunde booking online vil frigjøre tid for din resepsjonsbetjening og gi dem muligheten til å benytte seg mer av markedsføringsfunksjonene på programvaren.
 
 
 
-  Automatisk booking betyr at avtaler som er bekreftet blir automatisk registret i avtaleboken og ikke bare en booking forespørsel.
-
 
 Programvaren har et innebygget system som sørger for at ansatte ikke overbooket. 
 
- Tjenestene som tilbys online er konfigurert av klinikken. Programvaren kan også gi en pris til en tjeneste eller ta et innskudd. 
-
 
 Alle avtaler er bekreftet gjennom en mail og programvaren har ett system for melingsavtaler. 
 
- Programvaren gir klinikken muligheten til å se statusen til forskjellige avtaler gjennom en egen online bruker. 
 
Dette systemet gjør det slik at man kan bestille en time på farten. 
 
 IKKE GLEM MOBILEN
 
Når du vurderer programvare- løsningene er det viktig å tenke på det moderne, ettersom alle er alltid på og tilkoblet den digitale verden.

Når du vurderer en hvert nytt verktøy, inkludert ClinicSoftware.com, bør du forsikre deg om at teknologien forbedrer produktiviteten og passer blant dine ansattes eksisterende arbeidsflyt.
 
 
 
 
Programvareverktøy for Mobil

Når du vurderer programvare- verktøyene vil du merke at få har funksjonelle komponenter for mobil.

Online booking fra mobil, dagbok er tilgjengelig på mobilen.

Løsninger som ClinicSoftware.com er laget for PC & mobil, med tanke på de ansattes kunnskapsnivå. En god CRM kan bety forskjellen på en løsning som bare hjelper bedriften din og en som revolusjonerer den.